Renault 'un ilgisizliği. Garantiden araç değişimi mümkün mü?

Aracım alalı 4 ay oldu trafik kazası yaptım ve aracın hava yastığı açılmadı için yanımda oturan babamın boynunda kırık meydana geldi.
Firmaya dava açacağım fakat hava yastığı açılmadı gi için yeni araç değişim talebinde bulunabilir miyim bulunabilirsiniz yapmam gereken (bilir kişi rapor vs.) Nedir? Teşekkür ederim

Emniyet kemeriniz ins baglidir. Bunun disinda belli yerlerde sensörler var ona denk gelmediyse acmiyor hava yastigi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Emniyet kemeri takılı idi ama sensör e denk gelmemek gibi bir Saçmalığı kabul edemem dünya bir para alıyorlar reklamlar testler yapıldi diye hava yastığı belki de araba ömrün de bi kere lazım olacaktı onda da açılmayan aracı ben napayım yenisini talep edecem zaten vermediler taktirde her türlü maddi manevi dava açıp hakkımı arayacam

​Burasının bir Renault forumu olduğunu hatırlatmama gerek varmı ? Renault pişmanlıktır nasıl bir yorumdur ?

Kerem bey hakliya haklı denir reno arabaları uygun veya güzel olabilir ama sirket hizmet veya musteri Memnuniyeti olan birisini gördünüz mü? Oncelikle size renault çalışanı mısınız yoksa diye sormam gerek galiba ????

aracın en ufak parcası 100lıradan baslıyor. orta olceklı parcalarada 500-1000lıra diyebilitriz. bence ileride olacak problem için artı garantıyı dusunun. kısıtlı sure ve adette +2 yıl garantı yapılıyor

Benim arkadasim kadjarla takla atti onda bile acmadi. Kim bilir belkide kadjarin hava yastigi sorunludur.

Benim arkadasim kadjarla takla atti onda bile acmadi. Kim bilir belkide kadjarin hava yastigi sorunludur.

Bir dönem Opel vectra da da hava yastığı açmama sorunu vardı. O donem biri kaza yapıp vefat etmişti ailesi opele dava açıp iyi de para almışlardı. Akabinde Opel tüm araçları geri çağırıp hava yastığı revizyonu yapmıştı. Tahmin edeceğiniz üzere bu olay Avrupa da yaşandı. Bunu ispatlaması durumunda arkadaşınız ciddi yaptırımlara maruz bırakır Renault’u.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bunlar çok ürpertici örnekler, inşaallah hava yastığı sorunu yoktur araçlarda

Aracım alalı 4 ay oldu trafik kazası yaptım ve aracın hava yastığı açılmadı için yanımda oturan babamın boynunda kırık meydana geldi.
Firmaya dava açacağım fakat hava yastığı açılmadı gi için yeni araç değişim talebinde bulunabilir miyim bulunabilirsiniz yapmam gereken (bilir kişi rapor vs.) Nedir? Teşekkür ederim

öncelikle çok geçmiş olsun. yanlış anlamayın ama sorun olmazsa aracınızın hasarlı fotosunu paylaşırmısınız, ne tarz bir hasardı da acaba yastık açılmadı?

Geçmiş olsun.

Geri