RFC İftar Organizasyonu-Dönerzade 19.07.2014 Cumartesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
+2 yap abicim babamla ben geleceğim.

Otele Metro, Metrobüs vs. Kullanılarak nasıl gelebiliriz?

metrobüs ile gelicekseniz şehitlikte inin yukarı çıkınca sultançifliğine giden metro war ona bineceksiniz ramide ineceksiniz.. Metrobüsten indiğinizde yukarı çıktığınızda göreceksiniz tranvayı zaten..

metrobüs ile gelicekseniz şehitlikte inin yukarı çıkınca sultançifliğine giden metro war ona bineceksiniz ramide ineceksiniz.. Metrobüsten indiğinizde yukarı çıktığınızda göreceksiniz tranvayı zaten..

Metrobüsle Edirnekapı şehitlikte mi iniyoruz?
Yukarı çıkınca derken? tramvay hattının kodu nedir? T4 mü?
Rami den sonra yürüme mesafesi ne kadar?
8 de çıksak kadıköy tarafından yetişebilir miyiz diye soruyorum. ona göre plan yapacağım.

8 de çıksanız biraz zor olur...

Aynen oradan bindiğiniz de Edirnekapı Şehitlikte ineceksiniz.. kalabalıkla birlikte zaten mecburen t-4 hattına kadar çıkacaksınız.. Ramide indiğinizde karşınızda benzin istasyonu nu göreceksiniz BP olması gerekiyor öle hatırlıyorum arkanızda da Rami Açık otopazarı siz Bp nin arkasına geçmelisiniz metro durağı ve otel max 10 dakikadır. Özelden telimi veriyorum aksi bir durumda arayabilirsiniz Rami den alabilirim istersen abi

8 de çıksanız biraz zor olur...

Aynen oradan bindiğiniz de Edirnekapı Şehitlikte ineceksiniz.. kalabalıkla birlikte zaten mecburen t-4 hattına kadar çıkacaksınız.. Ramide indiğinizde karşınızda benzin istasyonu nu göreceksiniz BP olması gerekiyor öle hatırlıyorum arkanızda da Rami Açık otopazarı siz Bp nin arkasına geçmelisiniz metro durağı ve otel max 10 dakikadır. Özelden telimi veriyorum aksi bir durumda arayabilirsiniz Rami den alabilirim istersen abi

Teşekkür ederim kardeşim. Bir ayarlama yapayım haber veririm :eyv

Teşekkür ederim kardeşim. Bir ayarlama yapayım haber veririm :eyv

Oke abi ctesi haberleşiriz sabahtan forumda olurum zaten ben

Gün geldi çattı, Rezervasyon durumu nedir usta?

Geri