RFC İftar Organizasyonu-Dönerzade 19.07.2014 Cumartesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sabırsızlanıyorum hem bu güzel insanlarla tanışacağım için hemde ilk defa bu tarz bir organizasyon içerisinde bulunacağım için:D

Allah kısmet eder ise orada olacağım, arabam ile geleceğim için cumartesi sabahı yola çıkacağım İzmir Manisa Balıkesir Bursa Yalova(ido) güzergahından İstanbul'a geleceğim için bu şehirlerimizden katılmak isteyen olur ise araba da 2 kişilik yerim olacaktır. Tabi pazar günü gece döneceğimi hesaplayarak katılabilirler.Özlem ve hasret gidermek hoş sohbetler yapabilmek için tüm dostlarımızı, arkadaşlarımızı bekliyoruz. Emeğine, ayağına sağlık Ustam bu arada..
Aykut abi Yalovadan kaçta bineceksin yenikapı feribotuna bende feribotla geçeceğim 17:30

Aykut abi Yalovadan kaçta bineceksin yenikapı feribotuna bende feribotla geçeceğim 17:30

Bu olabilir ben geze geze geleceğim için sanırım o saatlere denk gelir. Ustadan haber bekliyorum Melih konusunda ona göre feribot için bilet alacağım.

Bu olabilir ben geze geze geleceğim için sanırım o saatlere denk gelir. Ustadan haber bekliyorum Melih konusunda ona göre feribot için bilet alacağım.
Melih'i aradım abi, durumlarına bakıp bana haber verecek...

İftar Menüsü:

İftariyelik tabağı
Mercimek Çorba
Pilavüstü Döner
Çoban Salata
Mevye tabağı
İçecek
Tatlı
Çay
Semazen Gösterisi

Semazen gösterisinin menü de ne işi var? yoksa Onları da mı yiyeceğiz :)) :))

İftar tabi ki önemli de maksat gönüller bir olsun.. =)

Mekan bize yakınn.. Kısmet olursa bi aksilik çıkmazsa orada olacağız.. Yemeğimizi yedikten sonra Sultangazi'ye geçeriz.. Ramazan etkinlik çadırında çayımızıda içeriz canavar gibide bir buluşma yapmış oluruz.

+1 mi yazayım Alper...?

Usta Melih geliyor mu haber varmı :)

Geri