RFC İftar Organizasyonu-Dönerzade 19.07.2014 Cumartesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Allah kısmet eder ise orada olacağım, arabam ile geleceğim için cumartesi sabahı yola çıkacağım İzmir Manisa Balıkesir Bursa Yalova(ido) güzergahından İstanbul'a geleceğim için bu şehirlerimizden katılmak isteyen olur ise araba da 2 kişilik yerim olacaktır. Tabi pazar günü gece döneceğimi hesaplayarak katılabilirler.Özlem ve hasret gidermek hoş sohbetler yapabilmek için tüm dostlarımızı, arkadaşlarımızı bekliyoruz. Emeğine, ayağına sağlık Ustam bu arada..

yemeketen sonra da bi yerlerde çay içebiliriz oralara yakın bayrampaşa adapark'ta

Yemekten sonra çay için bir yerlere gitmek sıkıntı olabiilr,zaten geç saat. mekanda çayımızı içer sohbetimizi ederiz diye düşünüyorum :eyv

Yemekten sonra çay için bir yerlere gitmek sıkıntı olabiilr,zaten geç saat. mekanda çayımızı içer sohbetimizi ederiz diye düşünüyorum :eyv

Yusuf'um umarım yakınlarda camii vardır, teraviye kadar sohbetlerinize katılmak isterim.

Allah kısmet eder ise orada olacağım, arabam ile geleceğim için cumartesi sabahı yola çıkacağım İzmir Manisa Balıkesir Bursa Yalova(ido) güzergahından İstanbul'a geleceğim için bu şehirlerimizden katılmak isteyen olur ise araba da 2 kişilik yerim olacaktır. Tabi pazar günü gece döneceğimi hesaplayarak katılabilirler.Özlem ve hasret gidermek hoş sohbetler yapabilmek için tüm dostlarımızı, arkadaşlarımızı bekliyoruz. Emeğine, ayağına sağlık Ustam bu arada..
Abi, Melih belki sana katılır...:eyv

Rami tarafında camiler var da mekana yakın mutlaka vardır...:eyv

Abiler Benim evime çok yakın otel Bayrampaşa yada Kocatepe'de bulunan camiiler sanıırım daha yakın olacaktır.

Katılım Listesi

1- Mustafa USTA + 5
2- Yusuf Akdoğan + 1
3- Aykut Karabulut + 1
4- Serhan Çelik
5- Savaş Şen + 2
6- burak7088 + 1
7- Fethi Beyazay
8- Denizhan Topaloğlu + 4
9-
10-

Geri