24 Nis 2012 #11 RenaultSporT Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 28 Eki 2010 Mesajlar 993 Tepkime puanı 0 Puanları 0 valla gectikten sonra gazlamıstım seside geliyor arkadan
24 Nis 2012 Konuyu Başlatan #12 dniz Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Şub 2011 Mesajlar 896 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 34 speedmann' Alıntı: Valla helal olsun Çorlu ekibine çok güzel ağırladınız bizi Son çıkan Fluence bizdendi yanlız iyiki videoyu kapatmamışlar... Genişletmek için tıkla ... evet sadece beyaz clio bizden değil Fluence bizdendi
speedmann' Alıntı: Valla helal olsun Çorlu ekibine çok güzel ağırladınız bizi Son çıkan Fluence bizdendi yanlız iyiki videoyu kapatmamışlar... Genişletmek için tıkla ... evet sadece beyaz clio bizden değil Fluence bizdendi
24 Nis 2012 #13 crazy771 Güray KILIÇ, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Ocak 2012 Mesajlar 216 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 43 Organizasyondaki arkadaşlar İlter, Sadi, Sercan (VW Caddy) ve Erdem (Çamur) sizlerinde aracılığıyla Hepsine Teşekkür ediyorum. Ogün sırf Benim, Deniz'in, Eren'in ve RFC Ailesi için mesai yaptılar. Hepsine Teşekkürü bir borç bilirim.
Organizasyondaki arkadaşlar İlter, Sadi, Sercan (VW Caddy) ve Erdem (Çamur) sizlerinde aracılığıyla Hepsine Teşekkür ediyorum. Ogün sırf Benim, Deniz'in, Eren'in ve RFC Ailesi için mesai yaptılar. Hepsine Teşekkürü bir borç bilirim.