Anladım bende zaten onlarada bir hava değişimi olacağı açısından iyi olacağını düşünmüştüm getirmeye çalışacağım iyi günler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rabbim saglikli bir sekilde kucaginiza almayi nasip etsinarkadaslar eşımın yaklasık bır ay sonra dogum yapacagından dolayı doktorumuz seyahatıne onay vermedı uzun yol ve yorucu seylerı yasakladı oyuzden buseferkı piknıkte aramızda olamıyacagız sımdıden sıze bol eglenceler dılerım ıns onceden oldugu gıbı sonrakı bulusmalarızda artık ıkı kısı degıl üç kısı olarak reno fan clup aılesının bulusmalarına katılacagız
Hocam 4 kisi dedim ama sorun olmaz umarim. Birde gecenlerde umraniye saniyede seni gormus olabilirmiyim yada ben yaniliyorumhay maşallah
Hahha yok yok kisi sinirlamasi yok maşallahi katilim talebi cok diye dedim kisi sayinuz ile alakali degil kaldiki ben 10 kisi geliyorum [emoji5]Hocam 4 kisi dedim ama sorun olmaz umarim. Birde gecenlerde umraniye saniyede seni gormus olabilirmiyim yada ben yaniliyorum
LG-H525 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi