Yaza Merhaba Piknik Org.

avrupa yakası yok mu ?
Olmaz mı kardeşim, Avrupa Yakasından ben ve Aykut abiler, Burak'lar var, daha bir çok dostumuz olacak.
Buluşma yerini belirlemedik lakin Yenibosna Koçtaş olabilir.

Mustafa abi sanırım Anadolu yakası ve Avrupa yakası ayrı ayrı piknik alanına gidecek doğrumudur ?

Ayri ayri derken anadolu ve avrupa kitasinda iki ayri bulusma noktasi var anadolu kavacik koprusu avrupa yakasi koctas ve kemerburgar girisi her iki grup ta kemerburgaz girisinde bulusarak alana girebilir avrupa yakasinda Mustafa abi ile Anadolu yakasinda Mehmet ozturk dostumuz ile iletisime gecin her birlikte gelin ben biraz erken gidicem alana o sebepten konvoyun selameti sizlerde :)

Samsung Edge ile gonderildi

İki yaka biryerde birleşecekmi demiştim.Kemerburgaz ise ok.

Benim nerde olacağım henüz belli değilde :)

Olmaz mı kardeşim, Avrupa Yakasından ben ve Aykut abiler, Burak'lar var, daha bir çok dostumuz olacak.
Buluşma yerini belirlemedik lakin Yenibosna Koçtaş olabilir.
tam yeri bekliyoruz ozaman abi :)

güncell

kadjarımı almış olsaydım bende gelirdim:o artık bir daha ki buluşmaya kısmet.Katılacak olan tüm arkadaşlara güzel bir eğlence dilerim.

arkadaslar eşımın yaklasık bır ay sonra dogum yapacagından dolayı doktorumuz seyahatıne onay vermedı uzun yol ve yorucu seylerı yasakladı oyuzden buseferkı piknıkte aramızda olamıyacagız sımdıden sıze bol eglenceler dılerım ıns onceden oldugu gıbı sonrakı bulusmalarızda artık ıkı kısı degıl üç kısı olarak reno fan clup aılesının bulusmalarına katılacagız

herkese iyi eğlenceler.
550 km uzaktasınız bana. ben gelemiyorum...
:) ben köyümdeyim bu pazar.

Geri