22 Nisan Pazar - Çorlu Buluşması (piknik organizasyonu)

- Başta Güray Abi, Deniz,Eren ve Güray Abinin Ekibine Sonsuz Teşekkürlerimi Tekrar İletiyorum .
Şimdiye Kadar Ki Bence En Güzel Organizasyondu.
Eğlence Şamata Çok Güzel Geçti Özellikle Yemek Olayı Aç Kalan Kimse Olmamıştır Sınırsız Dedikleri Böyle Bir Şey Ki Yemekten Bıktık :D
Herkesin Geldiğine Değdi Bence Gelmeyenler Cidden Çok Şey Kaçırdılar :)

531272_347565435293352_131196503596914_863687_1222747871_n.jpg

Başta Deniz ve Giray'a olmak üzere Çorlu ekibine çok teşekkürler adamlar buluşmaya ellerinden gelenin fazlasını yaparak hazırlanmışlar, hiç bir eksik yoktu dolu dolu bir buluşma geçirdik emeklerine sağlık Fotograflar gelince gelmeyenler çok şey kaçırdığını anlayacak ;)

Katılan herkese çok çok teşekkür ederiz. Harika bir gün geçirdik elimizden gelenin en iyisini yaptığımızı düşünüyorum :) sizleri mahçup etmediysek ne mutlu bize teşekkürler RFC :bravo

Katılan herkese çok çok teşekkür ederiz. Harika bir gün geçirdik elimizden gelenin en iyisini yaptığımızı düşünüyorum :) sizleri mahçup etmediysek ne mutlu bize teşekkürler RFC :bravo
Böyle bir buluşmadan sonra ben memnun kalmadan geri geldim diyen varmıdır acaba,her şeyiyle dört dörtlük bir organizasyon oldu kardeşim,emeklerinize sağlık,Çorlu Ekibimizi seviyoruz...:eyv

Böyle bir buluşmadan sonra ben memnun kalmadan geri geldim diyen varmıdır acaba,her şeyiyle dört dörtlük bir organizasyon oldu kardeşim,emeklerinize sağlık,Çorlu Ekibimizi seviyoruz...:eyv
teşekkürler abim eksik olmayın bizde İstanbul ekibimizi seviyoruz :)

Öncelikle Deniz ve Güray'a, Çorlu ekibine çok teşekkürler. Gerçekten mükemmel bir şekilde bizi ağırladılar. Allah razı olsun. Dört dörtlük bir piknik ve buluşma oldu. Çorlu ekibinin samimi ve sıcakkanlı karşılaması, mangal ziyafeti herşey dört dörtlüktü. Çamura at çamura nidalarıyla bizi güldüren Erdem arkadaşımızında kulaklarını çınlatıyoruz.
Çok teşekkürler:eyv

Öncelikle Deniz ve Güray'a, Çorlu ekibine çok teşekkürler. Gerçekten mükemmel bir şekilde bizi ağırladılar. Allah razı olsun. Dört dörtlük bir piknik ve buluşma oldu. Çorlu ekibinin samimi ve sıcakkanlı karşılaması, mangal ziyafeti herşey dört dörtlüktü. Çamura at çamura nidalarıyla bizi güldüren Erdem arkadaşımızında kulaklarını çınlatıyoruz.
Çok teşekkürler:eyv
Teşekkür ederiz Emirhan abi siz olmasaydınız bu kadar keyifli geçmezdi :)

Teşekkür ederiz Emirhan abi siz olmasaydınız bu kadar keyifli geçmezdi :)

mütevazi olma Deniz :) hakediyorsunuz bu yorumları on numara yaptınız herşeyi biz sadece eğlendik doyduk muhabbetimizi yaptık siz maşallah bütün imkanları yarattınız :) :) :)

Geri