RFC Captur Kullanıcıları

Geçmiş olsun.
Kapı yapılırken kaskon varsa ön camını da değiştirt, kaskon zaten bozulacak , ön camı o şekilde kullanman riskli olur...

Servis ile görüştüm Hasar departmanındaki arkadaş size kalmış dedi ama idare eder dedi bu şekilde.

Kasko tarihi yenilemeye denk getireyim diyorum ne olur ne olmaz diye.

Geç kalmış olsam da beni de ilave edin ... 2013 1.5 dCi 90 HP İcon

Geç kalmış olsam da beni de ilave edin ... 2013 1.5 dCi 90 HP İcon

senide ilave ettim hayırlı olsun :)

Sonunda teslim aldık arabamızı Allah'a şükür :)

Arkadaşlar bir çakmak soket şarj aleti aldım. Biraderin arabada çalışıyor fakat benim captur da çalışmıyor. Neden olabilir?
Aracımın usb portu da şarj ederken kopup kopup bağlanıyor gibi.Telefon ip6. Servise sorayım diyorum fakat bir türlü açan yok telefonu Maltepe Mais serviste.

Sonunda teslim aldık arabamızı Allah'a şükür :)

Arkadaşlar bir çakmak soket şarj aleti aldım. Biraderin arabada çalışıyor fakat benim captur da çalışmıyor. Neden olabilir?
Aracımın usb portu da şarj ederken kopup kopup bağlanıyor gibi.Telefon ip6. Servise sorayım diyorum fakat bir türlü açan yok telefonu Maltepe Mais serviste.

Capturunuz hayırlı olsun, Allahım kaza, bela ve arıza göstermesin. Servise göstermeden başka bir telefon şarj aleti ile deneme yaparsanız sorunun 12 volt prizde mi olduğunu net anlarsınız.:eyv

Teşekkürler. Ya çok ilginç geçen gün tekrar denedim bu sefer oldu. Alet çalışıyor gibi gözüküyor. Yani kafam karıştı ama şimdilik böyle devam ispat edebileceğim bir şey kalmıyor servise :)
Bu arada arkadaşlar rlink store da bu r-sound uygulaması paralıymış 5 euro istiyor. Sizde de böyle mi herkes aldı da mı yorum yapıyor merak ettim ? :)

Benim rlinkli arabam olsaydı acımaz motor seslerine dökerdim parayı :-)

Arkadaşlar siyaj jantlarını düz grilerle takas etmek isteyen var mı? Üstüne farkı peşin :-)

Teşekkürler. Ya çok ilginç geçen gün tekrar denedim bu sefer oldu. Alet çalışıyor gibi gözüküyor. Yani kafam karıştı ama şimdilik böyle devam ispat edebileceğim bir şey kalmıyor servise :)Bu arada arkadaşlar rlink store da bu r-sound uygulaması paralıymış 5 euro istiyor. Sizde de böyle mi herkes aldı da mı yorum yapıyor merak ettim ? :)
Ben rlink soter dan r-sound u ücretsiz indirip kurdum.Şuan çalışıyor ama arada bir kullanıyorum :)

Captur Outdoor 1.5 DCi edc alev kırmızı+yıldız siyah

Benide ekleyin

Geri