RFC Captur Kullanıcıları

geçmiş olsun hocam. nazar çok önemli bir eğer yapmadıysanız bir kurban kesin isterseniz ya da bi sadaka verin

geçmiş olsun hocam. nazar çok önemli bir eğer yapmadıysanız bir kurban kesin isterseniz ya da bi sadaka verin

Teşekkür ederim. Sadaka veryorum fakat kurban kesmemiştim. Kurban kesicem inşallah.

Teşekkür ederim. Sadaka veryorum fakat kurban kesmemiştim. Kurban kesicem inşallah.

Geçmiş olsun hocam.
Bu tarz büyük araçlara ekstra dikkat etmek lazım diye düşünüyorum. Şahsen çoğu zaman uzun yolda kamyonları geçmeden önce şeritlerinde düzgün gidiyorlar mı diye bakmaya çalışıyorum. Adam haksız ama zarar gelecek can veya mal bizimki oluyor malesef.
Hele bir de şu makasçılara sinir oluyorum. Bir hata yapılsa makasladığı zaman içerdeki canın hesabını kim verecek? Çok zevkliydi öyle sürmek mi diyecekler. Pes.

Şunu da eklemek isterim kurban kesmek noktasında. Nazar haktır evet, ama eğer düşüyorsa, malı temizleyen de zekattır. Dinen dikkat etmeye çalışanlara belirtelim.
Ayrıca mallarımızdan daha çok sevdiğimiz canlarımız ve sağlığımız için de şükür imkanları var bunları da belirtmiş olayım. :eyv

Bu arada kullanıcılara eklenmediğimi farkettim. :soru
Outdoor dci edc ekler misiniz beni de arkadaşlar? :)

Şunu da eklemek isterim kurban kesmek noktasında. Nazar haktır evet, ama eğer düşüyorsa, malı temizleyen de zekattır. Dinen dikkat etmeye çalışanlara belirtelim.
Ayrıca mallarımızdan daha çok sevdiğimiz canlarımız ve sağlığımız için de şükür imkanları var bunları da belirtmiş olayım. :eyv

Geçte olsa kestik kurbanımızı .Allah daha beterinden korusun cümlemizi.

Allah kabul etsin İnşallah Aracınızla kazasız belasız sürüşler dilerim.

Geri