RFC Captur Kullanıcıları

thetal Hocam "çok fonksiyonlu kol dayama" diye aratırsanız bulabilirsiniz. Türkiye ye sayılı getiriyorlar. Maliyeti yüksek olduğu için satışı zor oluyor. Bu ürün yurt dışından geldi ben öyle aldım. Üzerinde bazı değişiklikler yapıldı sadece. İyileştirme yapıldı diyebilirim. İnşallah bulursunuz ben araştırdım stok sıfır görünüyor şuan.

Arkadaşlar Merhaba

Perşembe günü ufak bir kaza atlattım.Park halindeki aracıma bindim kapıyı tam açmamıştım.Tam kapatıyorken kar küreme aracı kapıya çarptı ve hasar oluştu.Siyah plaka olduğundan trafik polisi çağırmak gerekiyormuş.10 -15 dk ya geldi.Raporu bir gün sonra alabilirsiniz dedi.Fakat suçlu ben gösterildim.Açıkçası dikkatsiz olabilirim fakat şunu anlayamadım.Ben araca binip kapatırken bu işlem oldu. Bilgi sahibi olan varmıdır ?
nAJWWV.jpg
[/URL][/IMG]
P5OrO5.jpg
[/URL][/IMG]
39pqp0.jpg
[/URL][/IMG]

Hocam geşmiş olsun.

Çok geçmiş olsun, konuyu okuyup, resimleri görünce içim acıdı, ne diyelim Allahım telefisi olmayacak sıkıntılar göstermesin.:(

Çok geçmiş olsun, konuyu okuyup, resimleri görünce içim acıdı, ne diyelim Allahım telefisi olmayacak sıkıntılar göstermesin.:(

Teşekkürler.Açıkçası içim cız etti ama eskisi kadar hassas değilim :)

Sağlık olsun. Bunada şükür diyorum .

çok çok geçmiş olsun allah daha beterinden korusun..

Geçmiş olsun kardeşim, Allah beterinden saklasın, kapıyı komple değiştirirler, güzel boyarlarsa belli bile olmaz...

Geçmiş olsun kardeşim, Allah beterinden saklasın, kapıyı komple değiştirirler, güzel boyarlarsa belli bile olmaz...

Teşekkür ederim. Sanırım arabada nazar var .Akşamda E-5 te giderken ön cama taş geldi en yakınımdaki araç 50 -100mt önümdeydi . ufak bir çatlak oluştu :(

Umarım gözüm devamlı oraya gitmez unuturum ama tam ortada .

Teşekkür ederim. Sanırım arabada nazar var .Akşamda E-5 te giderken ön cama taş geldi en yakınımdaki araç 50 -100mt önümdeydi . ufak bir çatlak oluştu :(

Umarım gözüm devamlı oraya gitmez unuturum ama tam ortada .
Geçmiş olsun.
Kapı yapılırken kaskon varsa ön camını da değiştirt, kaskon zaten bozulacak , ön camı o şekilde kullanman riskli olur...

Geri