memo_16
Bilgi Girilmemiş
geliyon demi sen onu söyleevet memo bu arada facede bana bunu duyurmak için grup açmanız çok büyük incelik teşekkür ederim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
geliyon demi sen onu söyleevet memo bu arada facede bana bunu duyurmak için grup açmanız çok büyük incelik teşekkür ederim
yapma Sinanım yoğurtçum yapma gel 1 saat kal gene yeterbilmiyorum belli olmaz durumlara bağlı valla net bişey söylemeyim ters zamana geldi çünkü
O ne demek öyle [MENTION=1391]EVREN TOPCU[/MENTION] hemen listeye ekleyelim Emre abiyidebeni yazmamışlar demekki gelemiyorum
[MENTION=1391]EVREN TOPCU[/MENTION] süzme yogurdumu alırsa gelirim anca , yoksa kusura bakmayın boşuna gelememyapma Sinanım yoğurtçum yapma gel 1 saat kal gene yeter
sen bebek beklediğin için mazeretin büyük. Bu durumu [MENTION=1482]TRSemih[/MENTION] kardeşimde de yaşamıştık Ben sana uğrar kahve içerim hediye kalırsa artık şansına
tamamdır abim
hehehehe hallederiz@EVREN TOPCU süzme yogurdumu alırsa gelirim anca , yoksa kusura bakmayın boşuna gelemem