Cumartesi akşam düüğünümüz var .. keşke pazar günü olsaydı buluşma
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yazın benide. 18.00 gibi gelemezsemde, ergeç yetişirim
Evren abi Yaz benide uzak kaldım sizlerden bu aralar
Cumartesi akşam düüğünümüz var .. keşke pazar günü olsaydı buluşma
Arkadaşlar Merhaba;
Ankara ekibi olarak 22.06.2013 Cumartesi akşamı saat 18:00 da Yozgat bulvarındaki Forum Outlet AVM nin kapalı otoparkında buluşma düzenleyelim diye düşündük.Yemek olayını AVM içindeki restorantlardan dilediğinizden alıp yeme imkanı da var.Ayrıca Ulustan ve Kızılaydan 263 nolu ego otobüsü direk önüne kadar geliyor.Vasıta ile nasıl gelirim sorusuna da ayrıca geldiğimiz bölgelere yakın arkadaşları bizlerde toplantıya giderken alabiliriz.
Çünkü sonraki haftalarda okulları biten arkadaşlarımız memleketlerine , tatil yapacaklar tatil yörelerine geçiş yapmaya başlayacaklar.Süre biraz kısa bu haftasonu İstanbul RFC - İnanlar Otomotiv ortak buluşmasında ANKARA ekibi için aldığım hediyeleride sizlere dağıtma imkanım olacak böylelikle..
Adres : Forum Outlet ANKARA AVM
Yozgat Blv No:99 Esertepe/Ankara(0312) 567 1000
Şimdi müsaadenizle güzel bir katılım listesi oluşturalım.
1- onur2ran
2- EVREN TOPCU
3- memo_16
4- Oğuzhan
5- Atakan
6- Joker - Berk
7- SuLo-48-
8- AnılAE
9- mmteSn
10- *BuRak
11- Ferhat Koca + 1
12- SinanSoylu
13- egegüneşi
14- ZgN
15- Sahin123
16- ??
@KuBiiLaY Kubilay abi sende bi gör gelde bi göreyim seni yav ay oldu görmeyeli özlettin valla kendini
Kadire söyledim bu sefer garanti geliyor hem kafa dağıtmak adına sınav arası iyi olur hemde hediyeleri bende görüpte dağıtılacağını öğrenince iyice yelkenleri saldı beraber geliyoruz Kadirle
Kadir ile Kubilayı nasıl unuturuz memo_16 ekliyorum onlar demirbaş zaten biliyorsun
gel kardeşim 2-3 saat derse ara ver bi kafa dağıtgördüm @EVREN TOPCU ve @memo_16 inşallah geleceğim