RFC Ankara Buluşması + Hediye Dağıtımı ! 22.06.2013

Hediyeleri Gördüm

HTC One X ile TT2 den...

satılmaz ooo :D sen vazgeçmedin mi daha :D :D

Almam lazım bi dizel yoksa valla vazgeçtiydim :) :) inş diyelim bu hafta satılmaz 2 kişi aradı cuma bakmaya gelcekmiş biride bakalım olmadı derim p.tesi yapabilirim noter satışını :)

Gruba üye olmayan birini daha getiriyorum. Araç fluence , çok beğeneceksiniz... ;)

Teşekkürler Evren Başkan ama bi kahve içmeye gelirsen hediyemide almış olurum hani :D

sen bebek beklediğin için mazeretin büyük. Bu durumu [MENTION=1482]TRSemih[/MENTION] kardeşimde de yaşamıştık :) Ben sana uğrar kahve içerim hediye kalırsa artık şansına :)

Bencede gör [MENTION=15844]SinanSoylu[/MENTION] :)

​Hayırlı buluşmalar abi Allah muhabbetinizi artırsın.Hediyelerde gözüm kaldı vallaha.:)

Atla gel kardeşim Kütahya Ankara uzak degil karşılarız seni.

Orda olmaya gayret edeceüm ...
2 haftadır iç döşemeler sökük geziyoruz.. Son sol ön kapı kaldı..
Onuda yaparsak yeni kapı döşemelerimizle geleceğiz..
Yakında güzel projeler olabilir yıldızlara taktım fena halde görüşmek istişare yapmak lazım abilerle...
Bu arada açık alan olursa tam techizat şiş ızgara semaver takımları bagajda herdaim mevcut ...

Ben bilmem adını yazıyorum kardeşim . Sadece şasesi duruyor olsun arabanın gerekirse gene gel :) olmazsa senide ortak bi yerden alırız telefonlaşalım.

Bu arada @EVREN TOPCU abi otobüs numarası 263 olacak..:)

Tamam canım düzelteyim.

Vayyy Yazdım gitti :)

Hemen ekliyorum :)

Gruba üye olmayan birini daha getiriyorum. Araç fluence , çok beğeneceksiniz... ;)

Üye yaparız buluşmada :) Sabırsızlandım şimdi :)

Yazın benide. 18.00 gibi gelemezsemde, ergeç yetişirim :D

Evren abi Yaz benide uzak kaldım sizlerden bu aralar :)

Geri