RFC 29 Ocak 2012 İstanbul Buluşması...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
büyüksün wild reyizzzzz :D söz su ver leylamıda ben calıcam :D hatta yakıcam çakarı acıcam sirenide en önde ben gidicem :D
AARRAAAAPPPPP eeyyww kirvee ;) Nişantaşıundada her türlü gideri var İbonun yeeaa ;)
agaa valla bugün yaptğım son şekil çok kıyah oldu sanada yapalım gideri olsun aracın ahenk kazzansın he kirvee?? içinede kırmızı ışık koyalım h?

Leydizıncentilmını mını haaaaa ;)
sipitmen kirve söz verdi dediki baana sen gelll ne kadar araba varsa Nişantaşında İbo çaldırıcam dedi bana sipitmen kirve ammooo ;)
Bu buluşmaya gelirsen gideceğiz nişantaşına...

AARRAAAAPPPPP eeyyww kirvee ;) Nişantaşıundada her türlü gideri var İbonun yeeaa ;)
agaa valla bugün yaptğım son şekil çok kıyah oldu sanada yapalım gideri olsun aracın ahenk kazzansın he kirvee?? içinede kırmızı ışık koyalım h?

abi sen nesin ya krize soktun beni gülmekten aksam aksam sayende ne güldüm ya :D tamam mavi kırmızı ısık koyarız :D

Eren abi yarın 11.15te opetten salça olurum sana uyar dimi :) istediğiin saatde olur :)

Yarın 10.15'te evden çıkıp arabayı yıkattıktan sonra Kuleliden ColdKilzKro Muratı alıp Megane+4 kişi Cevizlibağ Shell'de beklemeye geçeceğiz :)
Ekip toplandıktan sonra haliç :)

Gelenlerle buluşmada görüşmek dileğiyle :)

Sabah Görüşmek Üzereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

11.30 da hondada olucam biraz gec kalırsam yol durumundan otururu mutlaka bekleyin aksi halde cenker barzosu gibi son dakka döneklik yapacagım:D

hayırlı buluşmalar diyelim aman dikkat edin...

hadi bakalım son 10 saat :D

Geri