RFC 29 Ocak 2012 İstanbul Buluşması...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ya bana öneriniz nedir sorabilir miyim?
Babam gitmek istiyosan gidelim diyor ama korkuyorum buz falan olur diye arabanın lastikler leş to leş 0 yol tutuş var başımıza dert almayalım durduk yerde?

Furkan sıfır araba ile mi korkuyorsun biz 12 yaşında araba ile ta nereden geleceğiz

Furkan sıfır araba ile mi korkuyorsun biz 12 yaşında araba ile ta nereden geleceğiz
Abi arabada elektronik programlar var eyvallahta lastik olmayınca :) buzdu dün her taraf (bugün biraz daha erimiş olsada)
Lastikler 22.000de fakat bu yaz köyde çok yıprattım yol tutuş sıfır dün garajdan çıkarttık arabayı kaymaya başladı geri girmedi araba ittirerek soktuk lastiklerde diş var ama tutmuyo nedense, e bide 4 mevsim lastik :)

valla ön lastikleri parçaladıgım için babam yeni 4 lastik attı sıkıntı yok :D

tamam kanka :D

Sıfır araba ıle korkmayacakta neyle korkacak :D almıs 40 bıne kaza yapsa kasko yapar yapmasınada araba degerınden daha aza gıder :D

önce cevizlibağ opette arabayı yıkar 11 buçukda honda cemde olurum ;)

bi ddaaaki buluşmaya bende gelcem ammoolar :D vericezz sesi sonn ses sipitmenin sözü varf herkes okudu Nişantaşına gitcez kaç araba varsa son sesi vericez İboyu Nişantaşında herkezzzz duysun duymayan varsa sipitmen kirvee bana söz verdi kardeşim :)

kralsın aga sen çok yaşa emi :D hehe

Leydizıncentilmını mını haaaaa ;)
sipitmen kirve söz verdi dediki baana sen gelll ne kadar araba varsa Nişantaşında İbo çaldırıcam dedi bana sipitmen kirve ammooo ;)

büyüksün wild reyizzzzz :D söz su ver leylamıda ben calıcam :D hatta yakıcam çakarı acıcam sirenide en önde ben gidicem :D

Geri