RFC 29 Ocak 2012 İstanbul Buluşması...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
​Orası bizi almaz gibi :D

Avrupa yakasında herhangi bir buluşma noktası olacakmı ? Bide bir sürü mesaj var burada onları okuma zahmetine giremedim gece gece :D gideceğimiz yerin fiyatları hakkında bilgi verilecekti o verildi mi acaba ?

Avrupa yakasında herhangi bir buluşma noktası olacakmı ? Bide bir sürü mesaj var burada onları okuma zahmetine giremedim gece gece :D gideceğimiz yerin fiyatları hakkında bilgi verilecekti o verildi mi acaba ?

bulusmaya gerek yokki kardesim direk bas gel e5 ten 15 20 dakikanı almaz gelmek :eyv ama istersen mustafa abilerle bulus arka arkaya gelin daha belli degil menü vural aga konuscak.

bulusmaya gerek yokki kardesim direk bas gel e5 ten 15 20 dakikanı almaz gelmek :eyv ama istersen mustafa abilerle bulus arka arkaya gelin daha belli degil menü vural aga konuscak.
Tamamdır :eyv

istersen veliefendi de bulusup bırlıkte gıderiz.

avrupa yakası bulusma yerimiz genelde cevizlibağ shell honda cemin orasıdır ama bulusmaya 1-2 gün kala açıklanır, isteyen olursa orda bulusup hepberaber geceriz mekana.

Evet arkadaşlar ,menü fiyatları az önce geldi,seçenek çok isteyen istediğinden yemekte serbesttir...:eyv

MENÜ 1

HAMBURGER
ELMA DİLİM PATATES
COLA
( 15 TL )

MENÜ 2

IZGARA KÖFTE
PİLAV
ELMA DİLİM PATATES
COLA
TATLI
( 20 TL )

MENÜ 3
IZGARA TAVUK
PİLAV
ELMA DİLİM PATATES
KÖZLENMİŞ BİBER , DOMATES
SOĞAN HALKASI
ÇOBAN SALATA
SOĞUK İÇECEKLER
TATLI
( 27 TL )

MENÜ 4

SOSİS TABAĞI
PARMAK PATATES
PAÇANGA BÖREĞİ
COLA
( 20 TL )

MENÜ 5

NARGİLE
TATLI
5 ÇAY
( 20 )

MENÜ 6

KAHVALTI TABAĞI
5 ÇAY
NARGİLE
( 20 TL )

Fiyat uygun geldi bana en pahalı 27 TL bence çok iyi :)

Menüde çok pahalı değilmiş.

Geri