RFC 29 Ocak 2012 İstanbul Buluşması...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Pazar gececi oluyorum orda olucam bende. Yüzyüze tanışmış oluruz hem :)

Mekandan bilgi geldi mi acaba ?

vural aganın bi an once konusması lazım yani herif yan çizerse baska mekan bakalım gec olmadan :eyv

Bir aksilik olmazsa şehir dışı iş seyahatim falan kesin ordayım UB Coupe'yle kozyatağından gelen gruba kavacıktan salça olurum pardon katılırım hayırlısıyla :)

Ve Navigasyon kozyatağı Carrefour a ayarlanır buluşma günü beklenir :)

Mustafa abi aynı cadde üzerinde güner akının karşısında kalan bir yer daha var. orasıda ola bilir isterseniz haber vermesekte olur ya. Bir şey demez adamlar orasıda oranın tadını vermez Anıl abi bilir belki orayı.

Yarın gidip bi görüşücem bilgilendirmeyi buraya yazarm
Mustafa abi aynı cadde üzerinde güner akının karşısında kalan bir yer daha var. orasıda ola bilir isterseniz haber vermesekte olur ya. Bir şey demez adamlar orasıda oranın tadını vermez Anıl abi bilir belki orayı.
Dediğin yeri bende biliyorum burak çay bahçesi tarzı bi yer yarın bı konusayımda olmadı oraya bakarız yakın zaten

yok kardes bilmiyorum orayı ben zaten o tarafları cok nadir gittim manita dil nihatta okuyordu onu almaya gidiyordum bazen :D 2 sene once :D ama kagıthanedeki mekanda olabilir orayı bulmak zor degil aslında gayet kolay lunaparkın tam karsısı lunaparkı kime sorsan gosterir zaten hasbahçe lunapark dedim mi gosterir herkez. :eyv

Geri