RFC 2013 Sohbet Muhabbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aleykümselam C.Kaan ben bu ismi bir yerden hatırlıyorum. Kullanım kılavuzumuydu neydiıslık

Günaydın RFC :eyv sınavda n çıktım geldim orta halli yani dün maçı almışız oda çok iyi :eyv ama şu an odamda bulunan ve pencere açık olmasına rağmen camı delipte dışarı çıkmaya çalışan arı beni tedirgin ediyor :D
yıllar öncesine götürdün beni, üniversite yıllarında eğitim için kısa bir gurbet durumunda odama giren ne olduğunu kestiremediğim çekirgemsi şahsiyeti odadan çıkaramadığım için sabaha kadar bakışmıştık ve sabah olunca hain çıkıp gitmişti ben tabii salak gibi gitmiştim eğitime, kimi inandırabilirsin ki, şey aslında benim odaya çekirgemsi bir zatı muhterem girdi de ondan bir dakika bile uyumadım diye ahh ahhh hehe
Selamün Aleyküm :o
aaa balıkesir kaan gelmiş, haber et bakiim bandırma duruyor mu yerinde, erdekte sezon başladı mı yok daha değil di mi fazla erken:)

İyi geceler, renkli rüyalar...

İyi geceler

Yarın Sabahtan Bursa Yolculuğu Var Dostlar..

Aleykümselam C.Kaan ben bu ismi bir yerden hatırlıyorum. Kullanım kılavuzumuydu neydiıslık

Forumda Açtığım Konular'da Nickimi Görmüş Olabilirsiniz :)

aaa balıkesir kaan gelmiş, haber et bakiim bandırma duruyor mu yerinde, erdekte sezon başladı mı yok daha değil di mi fazla erken:)

Geldim Abla Geldim, Bandırmadan Haberim Yokta Erdek Sezonu Açalı 2 - 3 Hafta Oldu qw

İyi geceler RFC...:eyv

Hayırlı geceler arkadaşlar. Eeee malum yarın çalışmaya devam edeceğiz.qw

Teşekkürler Memedim İconcan'da ne özlemiştir şimdi

O değilde umarım araç zift olmaz memo havalar ısındı şimdi asfalt ağlamıştır :( tertemiz gider gelirim inşAllah biliyorsun 5 saat boyunca iCONCANI YIKADIM TEMİZLEDİM BUGUN
Hayırlı yolculuklar abim :D desene iconcan memleketine gidiyor :D :D bu arada bişey olursa ara muhakkak uyumuyorsam cevap veririm mutlaka :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri