RFC 2013 Sohbet Muhabbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teşekkürederim

Doğrudur Abi var, şuan sular pek ısınmadığından dolayı sazan balığı az şu sıralar turna balığı çok dün 1 adet geldi bugün hiç yoktu sular birazdaha ısınırsa yukarıya doğru çıkacaktır navaliler
:D
rasgele diyeyim kubilay, moganda balık var mı hala ?

Rasgele Kubilay:eyv

Herkese hayırlı geceler. :eyv

Bugün Yine Balıktaydım Hocam çok şükür bugun giyim ile uğraşmadım daha çok pet şişe ve siyah poşetler yakaladım hehe hehe hehe

Sonuç Yine çook vahim bir adet balık dahi yakalayamadan geri döndüm :( :)

Fotodan'da anlaşılacağı üzere bugun beklemek ile yetindim arada söylediğim gibi bir kaç adette pet şişeler geldi :)

Benden Bahsediyor Hocam Mustafa Abi;

Dün 1 adet turna balığı ve kot pantolonu yakalamıştım'daa hehe

Konu Şu Abi balık tutmaya gidip misina ucuna balık yerine kot pantolonu paçası takılan ilk kişi olarak şu an kayıtlardayım bilginiz olsun :D

Konu cevaplanmıştır Hocam hehe

deniz temiz procelerinin aranılan ismi kubilaaay:D en azından doğaya katkın oluyor bak, tebrik ederim :eyv hehe

Günaydın RFC, hayırlı cumalar, Allah yüzünüzden tebessümü, işlerinizden bereketi eksik etmesin...

günaydın RFC, hayırlı cumalar...ankarada hava güzel umarım herkesin günü güzel olur

:polis -- Gunaydın Herkese Cumanız mubarek olsun..

Cuma'nız hayırlı, paranız bereketli ve gününüz aydın olsun.qw

Bu nasıl bir tutku haline geldi ki sabah ilk işim RFC'ye girip bakmak ve günaydın demek, akşamda yatıncaya kadar devamlı kontrol edip iyi geceler demek. Hastalandım galiba ben.12 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri