RFC 2013 Sohbet Muhabbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabahı akşamı iyiden, iyiye birbirine bende karıştırmaya başladım. Kusura kalmayın, günaydın diye mesaj atamıyorsam, çok yoğum bir dönemdeyim. Sezon başı sıkıntılar, personel ayarlamaları fiyat politikaları vs. bir sürü koşuşturmaca..

ben geldim selamunaleyküm :D

Sabahı akşamı iyiden, iyiye birbirine bende karıştırmaya başladım. Kusura kalmayın, günaydın diye mesaj atamıyorsam, çok yoğum bir dönemdeyim. Sezon başı sıkıntılar, personel ayarlamaları fiyat politikaları vs. bir sürü koşuşturmaca..
sezon başı diyince bir baktım marmaris, böhüüü diyesim geldi tatil planları hazır milletin:( gerçi işin içinde olanlar için yoğunluk oluyor tabii, hayırlı işler, iyi kazançlar...

Herkese iyi forumlar İstanbul buluşması olacaktı diye hatırlıyorum ancak bulamadım var mı yakınlarda İstanbul buluşması ?

Öncelikle Hoşgeldiniz Forum Kuralları Geriği Yeni Üyelerimiz İlk Mesajlarını Üte Tanıtım Bölümüne Yazmalıdır Lütfen Linke Tıklayarak Aracınızdan Ve Kendiniz'den Bahsedersiniz Sizi Daha Yakından Tanımış Oluruz..

RENAULT FAN CLUB ÜYE TANITIMLARI
Herkese iyi forumlar İstanbul buluşması olacaktı diye hatırlıyorum ancak bulamadım var mı yakınlarda İstanbul buluşması ?

iyi akşamlar rfc! kot paçası,ceket kolu tutan var mı? :)

Bugün Yine Balıktaydım Hocam çok şükür bugun giyim ile uğraşmadım daha çok pet şişe ve siyah poşetler yakaladım hehe hehe hehe

Sonuç Yine çook vahim bir adet balık dahi yakalayamadan geri döndüm :( :)

Fotodan'da anlaşılacağı üzere bugun beklemek ile yetindim arada söylediğim gibi bir kaç adette pet şişeler geldi :)

Benden Bahsediyor Hocam Mustafa Abi;

Dün 1 adet turna balığı ve kot pantolonu yakalamıştım'daa hehe

Hocam her türlü yardımcı olmaya çalışırız. Ama yinede ne yapacağımızı bilmemiz daha iyi olmaz mı?qw
Paça, kol nasıl tutuluyor, neden tutuluyor ve nerde tutacağız biraz bizi aydınlatsan.ıslık

Konu Şu Abi balık tutmaya gidip misina ucuna balık yerine kot pantolonu paçası takılan ilk kişi olarak şu an kayıtlardayım bilginiz olsun :D
rfc gençlerine sormak lazım abi:D

birazdan gelir ilgilisi:D

değerli abilerime açıklama için @KuBiiLaY klavye başına lütfen kıhkıh

Konu cevaplanmıştır Hocam hehe

Bugün Yine Balıktaydım Hocam çok şükür bugun giyim ile uğraşmadım daha çok pet şişe ve siyah poşetler yakaladım hehe hehe hehe

Sonuç Yine çook vahim bir adet balık dahi yakalayamadan geri döndüm :( :)

Fotodan'da anlaşılacağı üzere bugun beklemek ile yetindim arada söylediğim gibi bir kaç adette pet şişeler geldi :)

Benden Bahsediyor Hocam Mustafa Abi;

Dün 1 adet turna balığı ve kot pantolonu yakalamıştım'daa hehe

Konu Şu Abi balık tutmaya gidip misina ucuna balık yerine kot pantolonu paçası takılan ilk kişi olarak şu an kayıtlardayım bilginiz olsun :D

Konu cevaplanmıştır Hocam hehe

Bu aydınlatıcı cevaplar için ne kadar teşekkür etsek azdır.qw

Bir sonra ki avınız için şimdiden rastgeleıslık

​Çok Teşekkürler Abi Eksık Olmayasın.. :D

rasgele diyeyim kubilay, moganda balık var mı hala ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri