RFC 2013 Sohbet Muhabbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teşekkürler Memedim İconcan'da ne özlemiştir şimdi

O değilde umarım araç zift olmaz memo havalar ısındı şimdi asfalt ağlamıştır :( tertemiz gider gelirim inşAllah biliyorsun 5 saat boyunca iCONCANI YIKADIM TEMİZLEDİM BUGUN
yok abi en son gittiğimde yollar kaymak gibiydi bi çalışma falan veya bi bozulma yoktu, ama 2 ayda ne olmuştur bilemem :S olmadı sen akşama gelince beni al beraber temizleriz hem bende bi memleket havası alırım içinden biraz :D :D

hoşgeldin ya kaan nerelerdeydin :) iyi geceler rfc :eyv C.Kaan

İyi geceler

Yarın Sabahtan Bursa Yolculuğu Var Dostlar..
iyi yolculuklar, iconcan'ı fazla yorma qw

Forumda Açtığım Konular'da Nickimi Görmüş Olabilirsiniz :)

Geldim Abla Geldim, Bandırmadan Haberim Yokta Erdek Sezonu Açalı 2 - 3 Hafta Oldu qw

neee açtı mıı, denize girilmiyordur ama di mi? ben haziran'da genelde 1-2 gün kaçarım ama hiç mayısta denememiştim:)

Teşekkürler Memedim İconcan'da ne özlemiştir şimdi

O değilde umarım araç zift olmaz memo havalar ısındı şimdi asfalt ağlamıştır :( tertemiz gider gelirim inşAllah biliyorsun 5 saat boyunca iCONCANI YIKADIM TEMİZLEDİM BUGUN
5 saat miiii :ayılan bayılan smiley: :slc inşallah pırıl pırıl gider gelir iconcan :eyv

Yani Ufaktan Bir Kafa Tatili Yaptım Diyebiliriz :)

neee açtı mıı, denize girilmiyordur ama di mi? ben haziran'da genelde 1-2 gün kaçarım ama hiç mayısta denememiştim:)

Girenler Var Ama Ben Niyeyse Pek Tercih Etmiyorum 5 Gün Önce Orada İdim Elimi Şöyle Bir Suya Sokayım Dedim, Aman Aman Daha Ruslar Anca Açtı Sezonu Bizim Türk Halkı Yorganı Yastığı Kilere Anca Kaldırıyor :)

iyi yolculuklar, iconcan'ı fazla yorma qw

5 saat miiii :ayılan bayılan smiley: :slc inşallah pırıl pırıl gider gelir iconcan :eyv

Teşekkürler Çiğdem Abla

Evet tam tamına 5 saat İconcanımla geçirdim davlumbazlarından jantına kadar her yeri pırıl pırıl yaptım hafta'da 3 defa en az 5 saat temizlik yapıyorum İnce ayrıntılara kadar..

Teşekkürler Çiğdem Abla

Evet tam tamına 5 saat İconcanımla geçirdim davlumbazlarından jantına kadar her yeri pırıl pırıl yaptım hafta'da 3 defa en az 5 saat temizlik yapıyorum İnce ayrıntılara kadar..
araba temizlenmekten eskicek abi :D :D

Günaydın RFC, güzel bir Cumartesi geçirmeniz dileklerimle..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri