Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iyi geceler rfc! 6,5 ayı geçtiğim şu günlerde sonunda akşam yağmuruna denk gelmiş oldum ama hiç sevmedim ben karanlık ve yağmuru beraber:( aynaların üzeri damlacık dolu çok güvensiz hissettim, yazın kirlendi diye dert ediyordum bu daha betermiş :(

bir de ilk defa adını duyduğum bir şey var ayna rezistansı ama otantik clio da yoktur herhalde, hani hiç öyle bir şey olacağını sanmıyorum da umut dünyası:) erkek arkadaşım söyledi, yeri nerede dedim e aynaları ayarladığım yerde dedi, he dedim iyi benim zaten aynalar da manuel:hıh

iyi geceler rfc! 6,5 ayı geçtiğim şu günlerde sonunda akşam yağmuruna denk gelmiş oldum ama hiç sevmedim ben karanlık ve yağmuru beraber:( aynaların üzeri damlacık dolu çok güvensiz hissettim, yazın kirlendi diye dert ediyordum bu daha betermiş :(

bir de ilk defa adını duyduğum bir şey var ayna rezistansı ama otantik clio da yoktur herhalde, hani hiç öyle bir şey olacağını sanmıyorum da umut dünyası:) erkek arkadaşım söyledi, yeri nerede dedim e aynaları ayarladığım yerde dedi, he dedim iyi benim zaten aynalar da manuel:hıh

iyi benim zaten aynalar da manuel hehehehehehe

Cama aynaya sıkılan özel spreyle var, ondan kullan, bıraz rahatlatıyor...:eyv

iyi benim zaten aynalar da manuel hehehehehehe

yani kendi de biliyor 80-90 km sini o kullanmıştı araç tazecikken, yaramı deşmenin ne anlamı var di mi :( :D

Cama aynaya sıkılan özel spreyle var, ondan kullan, bıraz rahatlatıyor...:eyv

o konuyu da geçen gün açmıştım gerçi ön arka camları düşünerek sormuştum ama :) peki yüksek hızda fayda eder diyorlar genelde e ben 70 i geçemiyorum ki ofise gidip gelirken:(

hızla alakası nemiş anlamadım da... kımyasal bişi, donma buğu felan önlüyomuş... ;)

Gece kuşları, sizlere ıyı geceler ıyı nöbetler... ben uzar yata doğru... :cool:ıslık

hızla alakası nemiş anlamadım da... kımyasal bişi, donma buğu felan önlüyomuş... ;)

yağmur önleyici ve buğu önleyici farklı ürünlerdi benim gördüğüm, buğu önleyici önermediler pişman alanlar, yağmur kaydırıcının videosunu izlemiştim rfc de ama nerde bielmiyorum orada yazmışlardı kullananlar da dedi hızla gidince yağmuru sektiriyor galiba bilemiyorum ki:)

Gece kuşları, sizlere ıyı geceler ıyı nöbetler... ben uzar yata doğru... :cool:ıslık

iyi geceler abi, erkencisin:)

Günaydın RFC.Gününüz hayır olsun inşallah.Allah hayırlı işler nasip etsin... :eyv

Günaydın,hayırlı sabahlar RFC...:eyv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri