Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilal emmi hayırdır emekli olmuşsun :)

Hiç sorma son bikaç gündür bir sürü mevzuu oluyo... enson bugunde ceza geldi sahtetrafikçiden...:berbat
Başka sitede başka siteyı eleştırmıştık, orda ortalık karışmıştı, bulaşmasınlar deye de tenzili rütbe olduk...napak... hayat böle... rahatız artık yani... :cool:

Son düzenleme:
Hiç sorma son bikaç gündür bir sürü mevzuu oluyo... enson bugunde ceza geldi sahtetrafikçiden...:berbat
Başka sitede başka siteyı eleştırmıştık, orda ortalık karışmıştı, bura bulaşmasınlar deye de tenzili rütbe olduk...napak... hayat böle... rahatız artık yani... :cool:

Geçmiş olsun abi senide emekliler grubuna alalım

Haftaya Ustam emekli eder bizi zati... :cool: bizim makam mevkide etikette gözümüz yok beyaa... ıslık

bir an işten emekli oldu sandım :D sonraki mesajlardan anladım :)

eveeeet, 1 aylık endişe, sabır, bekleyiş cevap verdi sonunda 1 ay sözümün kronometresi başladı bugün :D

Giderek çoğalacaz RFC yi ele geçircez :)

iyi geceler millet, ben yatıyorum :D gece kuşları; mesainizde başarılar :D

Arkadaşlar selamlar , bir sorum olucak ev alarm sistemleri hakkında bilgisi veya tavsiyesi olan varmı bugun sitede 40 dakikada 4 ev boşlatmışlar sinirim bozuldu alarm almayı düşünüyorum düşüncelerinize açığım teşekkürler

Teşekkürler Bilal Abi yarın pronet le konuşucam bakalım olmadı sahibindende bişi alıp kendim takıcam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri