Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağlam prezentasyon olmuş :eyv

Geçmiş olsun.Allah şifa versin.Benim de boğazım tahriş olmuş... :(

Geçmiş olsun hocam. Ihlamur kaynatın bol limonlu, zencefilli. Nezleye iyi gelmez ama misss. :girl

Maalesef işe yaramıyor alerjik durum olunca. Hatta geçen yıl astım başlangıcı gibi bir şey atlatmıştım balla karabiberi karıştırıp almıştım meğer alerjik durumlarda bal kullanmamak gerekiyormuş kıhkıh toptan götürüyordu:D

Geçmiş olsun.Allah şifa versin.Benim de boğazım tahriş olmuş... :(

hepimize geçmiş olsun, artık sezon başladı sanırım:(

Clerinase cocuklarda büyüme geriligine yol acar. erişkinlerde uzun süre kullanımlarda burnunuzdaki kılcal damarların patlamasına yol acar ( sizin anlayacagınız dilde yazıyorum :D ) en temiz molekül mometazon frouat tır.. bu molekule sahip burun spreylerini aylarca kullanabilirsiniz.. mevsimsel alerjik riniti olan hastaların memnuniyet oranı %86 lardadır.:)

bunuda ekleyelim :)

Clerinase cocuklarda büyüme geriligine yol acar. erişkinlerde uzun süre kullanımlarda burnunuzdaki kılcal damarların patlamasına yol acar ( sizin anlayacagınız dilde yazıyorum :D ) en temiz molekül mometazon frouat tır.. bu molekule sahip burun spreylerini aylarca kullanabilirsiniz.. mevsimsel alerjik riniti olan hastaların memnuniyet oranı %86 lardadır.:)

bunuda ekleyelim :)

neyse ki büyüdükten sonra başlamışım buna :aytuğ yazdım evren abi kızma risonel alınacak abdi amca'dan galiba di mi en kısa zamanda:D eczacıbaşında doğduk, birader bilim de ama bak kim doğru yolu gösterirse ondan alırım spreyimi, ilacımı :eyv cep telefonuma yazdım garanti olsun diye :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri