Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
RFC şu an neyapıyor?

PC Başında

sayın solenza yeni mesajlardan bakıyorum ama yanlış yerde dolaşıyorum sanırım efsane fidyoya nereden ulaşabilirim, sevabına şu fukaraya bir yol gösterseniz:D

alerjik nezle sezonumuz açılmıştır, vatana millete hayırlı olsun!:slc

Geçmiş olsun Çiğdem....:eyv

alerjik nezle sezonumuz açılmıştır, vatana millete hayırlı olsun!:slc

Geçmiş olsun Hoca Hanım. :D

Bu durumda size nurofen cold flu + becozym C kombinasyonunu öneririm + gece yatarkende 1 adet muskazon sizin rahat ve agrısız uyku uyumanızı saglıyacaktır.Eğer burun akıntısı var ise Risonel burun spreyini öneririm hem alkolsuz hem kokusuz olması burundaki konka duvarını aşındırmaması faydalı yönleri.Tıkanıklıgıda kısa surede acıyor. :) Alerjik Rinitte Risonel yetecektir.Ama soguk algınlıgı ve Allerjik Rinit var ise ozaman yukarıda saydıklarımı kombine kullanın size 3 gun veriyorum max. 3gun sonra bitecektir.Bu formulu unutmayın :D

3gün sonra bitince ilaçlarınızı kullanmayı bırakmayın önerilen doz ve sürede kullanmaya devam edin mutlaka.Çünkü vücudunuz o ilaçlara direnc kazanmasın :)

Son düzenleme:
Geçmiş olsun Hoca Hanım. :D

Bu durumda size nurofen cold flu + becozym C kombinasyonunu öneririm + gece yatarkende 1 adet muskazon sizin rahat ve agrısız uyku uyumanızı saglıyacaktır.Eğer burun akıntısı var ise Risonel burun spreyini öneririm hem alkolsuz hem kokusuz olması burundaki konka duvarını aşındırmaması faydalı yönleri.Tıkanıklıgıda kısa surede acıyor. :) Alerjik Rinitte Risonel yetecektir.Ama soguk algınlıgı ve Allerjik Rinit var ise ozaman yukarıda saydıklarımı kombine kullanın size 3 gun veriyorum max. 3gun sonra bitecektir.Bu formulu unutmayın :D

3gün sonra bitince ilaçlarınızı kullanmayı bırakmayın önerilen doz ve sürede kullanmaya devam edin mutlaka.Çünkü vücudunuz o ilaçlara direnc kazanmasın :)
online eczane gibisin evren abi :eyv şimdilik clarinase ile iş başladım ama benim çok çektiğim ve işimi hatta artık şoförlüğümü de etkileyen bi durum hemen not alıyorum bunları :eyv zira gözler bulanık görüp, durmaksızın burun aktığında direksiyon tutmak ve önünü görmek imkansız oluyor:S

Evren, hocam rakip firma ürünü kullanmaya başlamış Clarinase

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri