Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:) Biraz kendinizi geri itiklerseniz olur yada en basiti araba rampa yukarı dururken demiri çekin direk arkaya kayar :)

ben direksiyon yani şoför koltuğundan kendi kapımdan inemediğim için :D sağ kapıdan inmek için sağ tarafa geçmem gerekiyordu, yani yan koltuktan müdahale :D ama başaramayınca artistik jimnastik oldu, o an dedim bir sedan olaydı işim daha rahat olurdu diye:D araba işi gerçekten maceraymış yakında bagajdan çıkmam falan gerekirse şaşırmayacağım hehe

ben direksiyon yani şoför koltuğundan kendi kapımdan inemediğim için :D sağ kapıdan inmek için sağ tarafa geçmem gerekiyordu, yani yan koltuktan müdahale :D ama başaramayınca artistik jimnastik oldu, o an dedim bir sedan olaydı işim daha rahat olurdu diye:D araba işi gerçekten maceraymış yakında bagajdan çıkmam falan gerekirse şaşırmayacağım hehe

Sedan'da bagajdan çıkma konusunda sıkıntı çekebilirsin :)

Nurhayat gibi mi...:D

https://www.facebook.com/photo.php?v=302179866556652

Nurhayat... Hastasıyım bu Karakterin :)

herkese iyi akşamlar

İyi akşamlar, Kayseri akşamı buz gibi.

Bursada artık geceler serin geçiyor

Sonbahar geldi galiba;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri