Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi akşamlar RFC

burası yeri olur mu bilemiyorum ama sürücü koltuğundayken sağ koltuğu geri itemiyorum. bu mümkün mü değil, ben mi beceriksizim :D
tabii ki okul dönemi başlamasıyla ancak sağ kapıdan inebilecek yer bulunduğu için böyle bir atraksiyona mecbur kaldım :(

geçmiş olsun!

Koltuğun altında Demirler var onları yukarı kaldırdığınız zaman ileri geri oynayacaktır.

Allah allah, Yan koltuğu geri ittirmek için Sol elinizi koltugun altındaki demire, sag kolunuzlada koltugu geri ittirin şakırttt diye geri gidecektir.

bayağı bir cebelleştim bugün ama sinir olduğumdan mı yapamadım bilmiyorum evin önünde yine deneyeyim yani ağırlık yok üzerinde ondan mı yapamadım demiyorum çünkü bizim şoför abiler hemen oynatırdı koltuğu biz gelince. ben biraz daha kas çalışayım en iyisi:D

Koltuğun altında Demirler var onları yukarı kaldırdığınız zaman ileri geri oynayacaktır.

kendi koltuğum gibi demirler tamam ama kıpırdamadı acaba annem oturduğunda ayarlarken falan bir yeri takıldı tam oturmamış olabilir mi diye aklıma geldi şimdi de ya da ben ölmüşüm ağlayanım yok gücüm yetmediyse o koltuğu geri itmeye:S

kendi koltuğum gibi demirler tamam ama kıpırdamadı acaba annem oturduğunda ayarlarken falan bir yeri takıldı tam oturmamış olabilir mi diye aklıma geldi şimdi de ya da ben ölmüşüm ağlayanım yok gücüm yetmediyse o koltuğu geri itmeye:S

:) Biraz kendinizi geri itiklerseniz olur yada en basiti araba rampa yukarı dururken demiri çekin direk arkaya kayar :)

10 dakika ara

Herkese iyi geceler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri