Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi geceler rfc:eyv

Cümleten hayırlı geceler...:eyv

iyi geceler !

Beles Benzin Derken

ayakkabı aldığımda mağazanın shelle kampanyası varmış meğer 30 tl lik benzin kazanmıştım, inanmamıştım pek ama 6 küsur litreyi gez gez bitirdim :D az da olsa ilk beleş benzinimdi:D

Yeni yıla yeni bir üye ile herkese merhaba. Forumu günlerdir bilgi almak için kullanıyorum. Bugün de üye oldum. İnternetle çok haşırneşir olsam da hiç forum kültürüm yoktur:) O yuüden yanlış konulara yanlış yerlere yazılar yazabilirim mazur görün. Saygılar

iyi geceler !ayakkabı aldığımda mağazanın shelle kampanyası varmış meğer 30 tl lik benzin kazanmıştım, inanmamıştım pek ama 6 küsur litreyi gez gez bitirdim :D az da olsa ilk beleş benzinimdi:D
İyiymis Ben Takip Etmiyorum Hic Bir Kac Sefer Bonus Kazanmisim Yakit Alirken Bonusuda Kullanalim Demiyorum Oda Siliyormus Bende Biriksin De 100 Olunca Kullanirim Diyordum İyi Mi Simdi Mesaj Geliyor Surekli Bakmadan Siliyorum Hediye Diyorlar Sure Koyuyorlar Kurnazlar O Kadar Takip Ettigim Sey Var Birde Bonusu Mu Takip Edeyim Kafa Zaten Kazan Gibi Olmus

İyi Geceler RFC Bu Günlük Benden Bu Kadar Mesai Yeterlidir Sanırım Yarın Sabah Görüşmek Üzere :tony

İyiymis Ben Takip Etmiyorum Hic Bir Kac Sefer Bonus Kazanmisim Yakit Alirken Bonusuda Kullanalim Demiyorum Oda Siliyormus Bende Biriksin De 100 Olunca Kullanirim Diyordum İyi Mi Simdi Mesaj Geliyor Surekli Bakmadan Siliyorum Hediye Diyorlar Sure Koyuyorlar Kurnazlar O Kadar Takip Ettigim Sey Var Birde Bonusu Mu Takip Edeyim Kafa Zaten Kazan Gibi Olmus

ben de biriksin diyordum ki, meğer 31 aralık'a kadarmış, ilk beleş benzin şansımı da kullanamayacaktım şans eseri görmesem :)

günaydın arkadaşlar hayırlı işler cümleten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri