Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Renault clio3 normal yay arıyorum.elinde olan varsa benimle iletişime geçebilirler.teşekkürler

günaydın ahali :) hayırlı işler hayırlı haftalar cümleten ..

haftanın en sevmediğim günüydü ama bu sene okul yok o yüzden bir nebze daha çekiliyor pazartesi günleri:) herkese günaydın hayırlı işler bol kazançlar herkesin işi rast gelsin :eyv

İyi akşamlar RFC

Öz Önce Aldığım Bilgilere Dayanarak 2013 Senesine Girildiği Dakikalarda, 5 TL'Lik Olan Sigaralar 6.5 TL, 5.5 TL Olan Sigaralar 7.5 TL Olacakmış Saygılar ...

Öz Önce Aldığım Bilgilere Dayanarak 2013 Senesine Girildiği Dakikalarda, 5 TL'Lik Olan Sigaralar 6.5 TL, 5.5 TL Olan Sigaralar 7.5 TL Olacakmış Saygılar ...
8.25 lik parlıament de 10 olur mu acaba babam 10 olunca bırakacam diyordu da :)

Günaydın Hayırlı Cumalar...

382058_10151276284427020_523852418_n.jpg

evren amca :) yeni aracın mı hayırlı olsun, maşallah. eğer başka birininse de maşallah:)

gece kuşu was here :D ders çalışcaz diye kahve içtik sonrası böyle :D az bi oyun oynayım bari bende :D

4 saat uykuyla direksiyonda sapıtmamak için 5 kahve içtim şimdi cin gibiyim yine uykusuz kalacağım off off :slc

ee 6,5 luklar da 9 falan mı olacak, ne yapsam zula mı yapsam hımm

4 saat uykuyla direksiyonda sapıtmamak için 5 kahve içtim şimdi cin gibiyim yine uykusuz kalacağım off off :slc

ee 6,5 luklar da 9 falan mı olacak, ne yapsam zula mı yapsam hımm
fazla uykusuz kalma Çiğdem abla dikkat et ama diyim bu arada zula yerine bence en iyisi sigarayı bırakmak, kökten çözüm olur :eyv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri