10 Nis 2011 #21 car_club22 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 15 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 30 Çok güzel buluşma olmuş. Elinize,ayağınıza sağlık.
10 Nis 2011 #22 tolga Tolga NAGAS, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 14 Eki 2010 Mesajlar 660 Tepkime puanı 0 Puanları 0 *USTA' Alıntı: Kerem'de biraz daha var Tolga,onlar çekiyor diye ben az çektim,yoksa çekilecek o kadar kırmızı vardıki... Genişletmek için tıkla ... hehehehe Beklemedeyiz abim
*USTA' Alıntı: Kerem'de biraz daha var Tolga,onlar çekiyor diye ben az çektim,yoksa çekilecek o kadar kırmızı vardıki... Genişletmek için tıkla ... hehehehe Beklemedeyiz abim
10 Nis 2011 Konuyu Başlatan #23 *USTA Mustafa USTA, T.C Vatandaşı, Yönetici Genel Başkan 09-Aydın Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 33,821 Tepkime puanı 1,806 Puanları 113 Yaş 55 tolga' Alıntı: hehehehe Beklemedeyiz abim Genişletmek için tıkla ... Boşuna bekleme derim kardeşim,bunların hiçbirinde iş yok maalesef,birde genç olacaklar...
tolga' Alıntı: hehehehe Beklemedeyiz abim Genişletmek için tıkla ... Boşuna bekleme derim kardeşim,bunların hiçbirinde iş yok maalesef,birde genç olacaklar...
10 Nis 2011 #24 *Korkmazbey Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 2,425 Tepkime puanı 16 Puanları 0 Yaş 40 Korkunun gözünü seveyim, kırmızıyı gören sindi...hehehehe
10 Nis 2011 #25 ÖzgürYaşam Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Kırmızı ne ben kırmızı falan görmedim halılar dışında hehe
10 Nis 2011 Konuyu Başlatan #26 *USTA Mustafa USTA, T.C Vatandaşı, Yönetici Genel Başkan 09-Aydın Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 33,821 Tepkime puanı 1,806 Puanları 113 Yaş 55 speedmann' Alıntı: Korkunun gözünü seveyim, kırmızıyı gören sindi...hehehehe Genişletmek için tıkla ... RenaultFanClub' Alıntı: Kırmızı ne ben kırmızı falan görmedim halılar dışında hehe Genişletmek için tıkla ... Kırmızılı istasyonların olduğu salonda 5 kere dolaştık eminim görmemişsinizdir...
speedmann' Alıntı: Korkunun gözünü seveyim, kırmızıyı gören sindi...hehehehe Genişletmek için tıkla ... RenaultFanClub' Alıntı: Kırmızı ne ben kırmızı falan görmedim halılar dışında hehe Genişletmek için tıkla ... Kırmızılı istasyonların olduğu salonda 5 kere dolaştık eminim görmemişsinizdir...
10 Nis 2011 #27 SERHAT YILMAZ Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Kas 2010 Mesajlar 872 Tepkime puanı 0 Puanları 0 hep kırmızılara takıldık abi ya sadece kırmızı yoktu ki orda
10 Nis 2011 Konuyu Başlatan #28 *USTA Mustafa USTA, T.C Vatandaşı, Yönetici Genel Başkan 09-Aydın Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 33,821 Tepkime puanı 1,806 Puanları 113 Yaş 55 SERHAT YILMAZ' Alıntı: hep kırmızılara takıldık abi ya sadece kırmızı yoktu ki orda Genişletmek için tıkla ... He evet haklısın,o yabancı benzincideki sarı pompada iyiydi,hatta fuardaki en iyi pompa oydu...
SERHAT YILMAZ' Alıntı: hep kırmızılara takıldık abi ya sadece kırmızı yoktu ki orda Genişletmek için tıkla ... He evet haklısın,o yabancı benzincideki sarı pompada iyiydi,hatta fuardaki en iyi pompa oydu...
10 Nis 2011 #29 SERHAT YILMAZ Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Kas 2010 Mesajlar 872 Tepkime puanı 0 Puanları 0 *USTA' Alıntı: He evet haklısın,o yabancı benzincideki sarı pompada iyiydi,hatta fuardaki en iyi pompa oydu... Genişletmek için tıkla ... evet abi benimde cok dikkatimi çekti o gözlerimi alamadım arabama hep oradan mazot doldurmak istiyorum hehe
*USTA' Alıntı: He evet haklısın,o yabancı benzincideki sarı pompada iyiydi,hatta fuardaki en iyi pompa oydu... Genişletmek için tıkla ... evet abi benimde cok dikkatimi çekti o gözlerimi alamadım arabama hep oradan mazot doldurmak istiyorum hehe
10 Nis 2011 #30 *Korkmazbey Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 2,425 Tepkime puanı 16 Puanları 0 Yaş 40 Pompanın güzelliği değil pompadaki benzinin ucuz olması önemli...