Renault'lar Gerçekten Kağıt mı Yoksa Uydurma mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emretrg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aynen kadirim bi heveslendim megane 1i satıp magane 2 dinamik bakim dedim hevesim kursağımda kaldı 2004 model benzinli dinamikler temizi 25 26 dan aşağı yok km düşükse adam 29 30 yazıyor dizeli paha biçilemez zaten :) :)

Meggy 1 le yollara devamm :)

aynen kadirim bi heveslendim megane 1i satıp magane 2 dinamik bakim dedim hevesim kursağımda kaldı 2004 model benzinli dinamikler temizi 25 26 dan aşağı yok km düşükse adam 29 30 yazıyor dizeli paha biçilemez zaten :) :)

Meggy 1 le yollara devamm :)

Aracından memnunsan ve masrafı yoksa ne gerek var Abi boş ver :)

lastik ve akü masrafı var şimdi onlara vereceğim paranın biraz daha üstüne koyarım diodum da biraz değil baya koymam gerekmiş :)

- Renault kesinlikle kağıt gibi bir araba değil

- Türkiye şartlarında en çok renault tercih edilen marka, yedek parçası ucuz ve sağlam arabadır
- Bir yakınımız 85 model R-9 GTL ile 3 takla atmıştı sadece kaşı hafif kanamıştı o kadar sağlamlığını buradan görebilirsiniz.
- Kağıt gibi araba diyenler arabadan anlamayan kişilikler , kendileri düzgün arabadan anlamadıkları ve kullanamadıkları için renault'a çamur atanlardır.
- Ferzan abinin'de dediği gibi ; Türkiye şartlarında en mantıklı araba Renaulttur çünkü o her yere gider banamısın demez . :)

Şimdi Bak o Yazdığın Otomobil Markalarında Hataların Var.

1- ) Skoda, Yaklaşık 10 Yılı Aşkın Süredir Vag Grubunun Üyesi Geçmiştede Günümüzdede Taş Gibi Arabadır.
2- ) Kia, Çıkar Apartmanın Çatısından Aşağı At İçinden Sağ Çıkarsın.
3- ) Renault Yok Kağıt Yok Naylon Yok Plastik vb. Benzetmelere Gerek Yok Renault Marka Araçlar Her Ne Kadar Kazalarda Ağır Darbe Alıyor Gibi Gözüksede Bu Kadar Darbe Almasının Tek Sebebi Yaşam Kabinini Korumasıdır.
4-) ve Gelelim Şimdi Seni Pis Bozacağım Marka LADA'ya:

Öncelikle 2 Ayrı Kazadan 1 - 2 Resim Atayım:

pv5B2a.webp

jzqVRW.webp

NYLrdg.webp

Buda Başka Bir Kaza:

nYbLDB.webp

nYbLdB.webp

Resimler Bunlar, Bak Şimdi Babacan Eğri Oturup Doğru Konuşalım Başka Her Şeyine Laf Edebilirsin Ama Lada'nın Sağlamlığına Laf Edersen Bozarlar Adamı :) Lada'nın Hem Ön Hem Arka Tamponunun İçinde Çelik Örgü Teller Vardır + Her Kapı İçinde Çelik Barlar + Samara'nın Saç Kalınlığını Görsen Bundan Sonra Kalan Ömründe Bi Kamyondan Kaçarsın Birde Samaradan.

Vel Hasıl Kelam Belli Bir Hızdan Sonra Çok Değil 120 Km Hemen Hemen Hepimizin Her Gün Yaptığı Bir Hız, İster Şahin Olsun, İster Lada, İster Megane, İster Bmw , İster Mercedes Kurtulma Şansın %0, Allah'ın Sevdiği Kulu İsen Direk Ölürsün Ha Kendini Bu Zamana Kadar Pek Sevdiremedi İsen Ölmez Sakat Kalırsın.

Otomobil Kazaları Bir Araca Bindiğinizde Son Düşüneceğiniz Şeydir Çünkü Bu İşin Doğasında Olan Bir Şey, Sadece Otomobilin Doğasında Değil İnsanlığın Doğasında Bulunmakta, 2 - 3 Gün Evvel Durakta Bekleyen Adama Minibüs Çarptı Adamın Kafası Koptu 20 - 30 Metre Öteye Uçtu, Yani Ölüm Allah'ın Emri Geldilerse Gidersin !

Haa Çok Korkuyorsan Ölümden - Kazadan Kendini Pamuğa Sar Bi Odaya Kilitle ;)

Kadir salim mesele yasamak yasamamak degil yada kotulemek degil piyasasına gore alinacak en iyi araba oldugundan bahsettim bubaralar piyasayi takip etmedigim icin tahmini fiyat soyledim

Ayrı diger arkadas ise toyota demis toyota saglam olabilir belki ama vana gore dis gorunus sifir o arabada 15 milyara bile versen almam yani

Sağlamlık konusunda ciddi farklar olmaz sağlam değil diye renault alamam dememeli.

Sen zaten 120 üzerine çıkıyorsan bir şeyleri kabul etmiş sayılırsın sağlam araba falan dinlemez kamyonun altına girersen ne marka olursa olsun ölürsün.

Renault fiyatına göre güzel ve tercih edilebilir bir seçenek

Kadir salim mesele yasamak yasamamak degil yada kotulemek degil piyasasına gore alinacak en iyi araba oldugundan bahsettim bubaralar piyasayi takip etmedigim icin tahmini fiyat soyledim

Ayrı diger arkadas ise toyota demis toyota saglam olabilir belki ama vana gore dis gorunus sifir o arabada 15 milyara bile versen almam yani

Tabikide Tercih Meselesi :) sadece ben kendı gorusumu sundum. Megane 2 Ler gorunus olarak Cok guzel kendımınde boyle bi aracım olması cok hosuma gıdıyor.

Ancak Toyota ya bınmeden derler ya hani kımse tadını alamaz diye. Aynen oyle.. Ama Megane 2 Yabana atılacak araba Renault Kagıt Denilecek Bi Marka Asla Asla değil :)

Toyota Corolla ve Megane'ı kıyaslamamak lazım ikiside farklı ülkelerin tasarım ve teknik anlayışına göre dizayn edilmiş araçlar, Renault teknoloji konusunda Toyota'nın çok ilerisinde bir firma, Toyota daha basit teknikle araç üretiyor ve bu yüzden sorunsuz diye lanse ediliyor, çok basit bir örnek Corolla'nın yeni kasasında bile tavan lambasını açık unutup kapıları kilitlediğinizde kesinlikle kapanmıyor ve aküyü bitiriyor bu sorunu Renault modellerinin hiçbirinde yaşamazsınız, kafa kafaya çarpışma olsa yine Renault aracında olanın şansının daha fazla olacağı kesin...

Toyota Corolla ve Megane'ı kıyaslamamak lazım ikiside farklı ülkelerin tasarım ve teknik anlayışına göre dizayn edilmiş araçlar, Renault teknoloji konusunda Toyota'nın çok ilerisinde bir firma, Toyota daha basit teknikle araç üretiyor ve bu yüzden sorunsuz diye lanse ediliyor, çok basit bir örnek Corolla'nın yeni kasasında bile tavan lambasını açık unutup kapıları kilitlediğinizde kesinlikle kapanmıyor ve aküyü bitiriyor bu sorunu Renault modellerinin hiçbirinde yaşamazsınız, kafa kafaya çarpışma olsa yine Renault aracında olanın şansının daha fazla olacağı kesin...

gorusunuze saygı duyuyorum tabiki

Ancak ben ozellık bakımından demedım. Yakıt ve konfor acısından soylemiştim sadece. her 2 aracıda kullanan bırısı olarak. Piyasada da neden megane aldın dıye sordularda . Acıklama yaptıktan sonrada ' haa ' diyen oldu..

Konfor ve Yakıt olarak Corolla Megane yi geçer. Ancak gorunus ozellik yol tutus gibi veya sızın soyledıklerınızde tabıkıde Renault daha iyi

Son düzenleme:
Geri