Renault'lar Gerçekten Kağıt mı Yoksa Uydurma mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emretrg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geçmiş olsun gerçekten Allah bir daha yaşatmasın. Kamyonlara veya tır dorselerine arkadan girmek çok tehlikelidir normalde çünkü direkt cam tarafından girdiği için baş bölgesine doğrudan temas söz konusu. Boyunda kırılmaya neden olabilir en iyi araba da olsa ve 100 km çok ciddi bir hız. Tahminimce 100'le giderken ani frene basması sonucu aracı yavaşlatarak durumu kurtarmış olabilir. Geçmiş olsun.

modelden modele fark ediyordur ama symbollerin bazıları gerçekten çok dandik megane lar biraz daha iyi diye biliyorum.
Tabi tabi 100 km ile vurmamıştır ama yakın bi hızdı 2 defa 0 Renault araç aldık ne bir ses ne bir sorun,çarık,çürük olmadı araçta.

İlginç bu kadar olumsuz yorumları olmasına rağmen sevenleri de var demek ki :) Ben hiçbir markaya fanatiklik derecesinde bağlı değilim özellikle arabalar :) Teneke yığını neticede hepsi

Emre bu senin aracın mı ?

10334261_10152567768307508_99865889784640434_n.jpg

İlginç bu kadar olumsuz yorumları olmasına rağmen sevenleri de var demek ki :) Ben hiçbir markaya fanatiklik derecesinde bağlı değilim özellikle arabalar :) Teneke yığını neticede hepsi

Olumsuz yorum her marka icin vardir. Sonucta insan yapimi,illaki birseyler yanlis olacak. Fiyat performans acisindan renaulttan daha iyi bir alternatif yok ulkede

Gonul ister hepimiz en luksune binelim ama maalesef memleket benzin ve arabalardan alinan vergilerle ayakta duruyor. Yuce hukumet sagolsun

Ne zaman vergi adaleti saglanir, herkesten tam vergi alinir, dolayli vergiler duser, o zaman daha luksune yoneliriz

araç benim değil

kazanın şekline , hızına göre değişim gösterebilir sonuçta hiç bir arabaya güven yok her ne kadar güvenlikli olmuş olsada.Aşırı güvenlik istiyosanız arabayı zırhlatın :)) en iyisi bu galiba.Bende clio 3 hb 2011 quickshift vites var 2ay olup olmadı aracı aldığıma 2 araba arasında kalmıştım diğer araba ise mini cooper 2009 clupmandı sanırım stationwagon.Mini ' ye bindiğim zaman bana bir tank hissi vermişti gayet ağır ve yere oturan bir araba ama sonradna düşündüğüm sana herhangi birşey olsa parçası pahalı ve birazcık zor bulunuyor.Sonra aldığım clio yu gördüm gerçekten mini cooper kadar ağır ve yol tutuşu sağlam bir mekanizmaya sahip diğer clio larla bir olmayabilir belki sene farkı olabilir ama mini cooperın ağırlıyla eşit seviyede ikisiylede yolda 200 ü gördüm mini coopera nadiren biraz hissettiriyor.Öle kağıt falan değil her araba gelişmiş bir kazaya karişirsa hurdaya döner

Plastik plastik diyolar bunu bende duyuyorum ancak o plastik denilen kizim aracin govdesinden daha saglam.
Bundan 5.6 ay önce bi eski jeep e arkadan carptim bu arkadasinda bagajinda lastik olan modeller olur bilirsiniz on tampon adamin tamponuna caprti adamin tampon asagi indi benim on plastik tampon kısımda sadece boyasinda çatlaklar vardi en ufak bi yamulda patlama vs vs olmadi ama adamin tampon yere indi
Tabiki bi bmw audi mercedes kadar saglam olamaz buda arasindaki ucurmlar kasar fiyat farki var.
Her zaman diyorum
Parasina gore en iyi alinacak araba renault dur 26.27 milyara bi accent era alacagima 2009 model full megane alirim mis gibi baba arabadir sonuçta onu geçiyorum yakit konusunda harika araclar uzun yolda full bagaj 5 yolcu 200 kuruş yakti dizel aracim daha ne olabilir
Bakim masraflarina gelirsek ozel serviste 150.200 liraya rahatlikla bakimi yapilir

Plastik plastik diyolar bunu bende duyuyorum ancak o plastik denilen kizim aracin govdesinden daha saglam.
Bundan 5.6 ay önce bi eski jeep e arkadan carptim bu arkadasinda bagajinda lastik olan modeller olur bilirsiniz on tampon adamin tamponuna caprti adamin tampon asagi indi benim on plastik tampon kısımda sadece boyasinda çatlaklar vardi en ufak bi yamulda patlama vs vs olmadi ama adamin tampon yere indi
Tabiki bi bmw audi mercedes kadar saglam olamaz buda arasindaki ucurmlar kasar fiyat farki var.
Her zaman diyorum
Parasina gore en iyi alinacak araba renault dur 26.27 milyara bi accent era alacagima 2009 model full megane alirim mis gibi baba arabadir sonuçta onu geçiyorum yakit konusunda harika araclar uzun yolda full bagaj 5 yolcu 200 kuruş yakti dizel aracim daha ne olabilir
Bakim masraflarina gelirsek ozel serviste 150.200 liraya rahatlikla bakimi yapilir

tartısmaya acık bir yorum. Suan renault Megane 2 kullancısıyım ancak eski bir Toyota Kullanıcııyım. Toyota Corolla Terra 1.6 Modelini alir 26-27 Tl ye Ozaman YAkıt ve konfor farkını gorebilirsiniz. Ha neden satıp megane aldın dersenız. Maddi imkanlardan dolayı satıp düşürmem gerekti :)

Tabi gorusurunuze saygım sonsuz.

Her zaman diyorum
Yahu Renault'u övdün mü , yerin dibine mi soktun anlamadım :D

Arkadaşa birisi 2009 model Full+Full Megane 2 nin piyasasını söylesin :D
Zira 26-27 ye 2004 model Full + Full megane 2 yi zor alınıyor :D

Accent Era ile Megane 2 privilege yi aynı kefeye koyarsan yaşama bence :)) Hatta otantiği bile koyma aynı kefeye .

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...omotivden-2009-megan-pirvilac-173803057/detay
2009 Privilege PERT 27.500

Geri