Renault Talisman Elektrikli Bagaj Açma Kapama

Arkadaşlar merhaba.
Güven Bey' e de G.Kore'den bagaj kitinden getirtmiştik.
Montajını kendisi yaptı ve bir video kayıt ederek yükledi.Kendisinden izin alarak Güven Bey'in çektiği videoyu da bu konuda yayınlıyorum.

Arkadaşlar merhaba.
Güven Bey' e de G.Kore'den bagaj kitinden getirtmiştik.
Montajını kendisi yaptı ve bir video kayıt ederek yükledi.Kendisinden izin alarak Güven Bey'in çektiği videoyu da bu konuda yayınlıyorum.

10 numara olmuş, getireninde, sebep olanın da, montaj yapan kişinin de ellerine sağlık..

10 numara olmuş, getireninde, sebep olanın da, montaj yapan kişinin de ellerine sağlık..

Çok teşekkür ederim.
Sağolun.Monte ederken çektiğim videolar ve kendisine gönderdiğim montaj talimatları ile yanlış hatırlamıyorsam 1 günde montajını tamamladı Güven Bey.Çıkan ufak tefek soru işaretlerini de çözerken iletişim halindeydik.

Arkadaşlar merhaba.Elimde hazır 1 adet kit var.Bir arkadaş almak istiyorum dedi.Yardımcı olmak için aracı oldum ve sonra çark etti.Bu kiti almak isteyen olursa özelden mesaj atabilir.

Bu güzel ve ayrıntılı çalışma için çok teşekkürler. Benim merak ettiğim, UCH beyninden bağlantı alarak içerideki bir düğmeden bagaj kapağını açmak. Ancak internetten yaptığım araştırmada genelde Fluence ve Megan3 ile ilgili çalışmalar var. Ben Talisman UCH beynine baktım farklı olduğundan işin içinden çıkamadım. Acaba Talisman UCH beyninde hangi soketin hangi ucu bagaj açma düğmesine aittir? Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkürler.

Ben setin kablolarını kullanarak ön tarafa düğme ekledim.Bagaj kapağında ki düğmeyi kullanabilirsiniz.

Befe Üstadım, ben sizin bagaj kitini kullanmadan sadece iç kısma bir anahtar koymak istiyorum bagaj açmak için. Bunu Buğra adında bir üstad fluence için UCH beyninden bir kablo çekerek başarmış. Ben de aynı şekilde basit pratik bir çözüm istiyorum. Ama Talisman UCH beyni farklı olduğundan doğru bagaj tetikleme ucunu bulamadım. Bu konuda bir bilginiz varsa paylaşabilir misiniz? Teşekkürler.

Ben setin kablolarını kullanarak ön tarafa düğme ekledim.Bagaj kapağında ki düğmeyi kullanabilirsiniz.

Merhabalar.Nasılsınız ? Size mail göndermiştim sanırım ulaşmadı.

Merhaba.Teşekkür ederim.Siz nasılsınız?Mail adresimde sorun var.Mailleri kontrol edemiyorum.

Merhaba.Teşekkür ederim.Siz nasılsınız?Mail adresimde sorun var.Mailleri kontrol edemiyorum.

Teşekkür ederim sağ olun iyiyim.Sağlık sorunları iyi,son dönem ticari ve ekonomi dengesizliği ile meşgul olmaktan boşluk oldu.Başka biri için mekanik getirtip almadığını yazmışsınız,bayram sonuna kadar almaz ise ve benim araca uygulayabilirsek değerlendirelim.Mail adresimi biliyorsunuz sorun aşıldığında bana yazabilirsiniz.

Geri