Peki mekanizma olarak tam uyumlu olsa bile acaba kumanda ve direksiyon yanındaki orijinal açma butonundan da kapama işlemi yapacakmı ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarın kapakları çıkarıp tekrar detay foto çekeyim şimdi gece diye çıkarmadım,bu arada ıntermette bu iş yapan bir kaç firma buldum fakat kadjar için var Megane 4 için yok,sızn aracın fotolarına baktığımda aparatım takıldığı yer vs.hepsı hazır yüzde yuz orijinal olmuş. Ayrıca birde kapı para otomatik çekme vakum tabir edilen kapatma da yapıyorlar.
Peki mekanizma olarak tam uyumlu olsa bile acaba kumanda ve direksiyon yanındaki orijinal açma butonundan da kapama işlemi yapacakmı ?
Çok teşekkür ediyorum,fiyat bilgisine ulasamadım. Ben zaten sizin araç daki orijinal durumu çok beğendim,başka araçlara takılan bir şey varmı bilmiyorum yarın bir iki yeri arayıp soracağım ama sanmıyorum sizin kullandığınız set en iyisi gibi fiyat olarak aslında yüksek 590 usd size maliyeti,,peki bana maliyeti ne olacak tam belli değil,yinede benim çok hoşuma gitti, ben hoşuma gitti diye araç sıfır ken ısıtmalı deri döşeme bile yaptırdım belki net karar verdiğinde siz korelı firmaya sorma şansınız olabılmı? Talısman için üretilen malzeme Megane 4 için uyumlu parçalar ıcerıyormu ? Yada ona uygun gonderırlermı ?
Youtube kanalınıza abone oldum,sımdı videolarınızı izliyorum krom ayna Kapagı da çok iyi olmuş bende tedarık etmek isterim,mümkünse iletişim bilgilerinizi alabılırmıyım mahsuru yok ise tabiki.
Mail gönderdim
Merhaba.Fotoğraf çekebildiniz mi?Çok teşekkür ediyorum,fiyat bilgisine ulasamadım. Ben zaten sizin araç daki orijinal durumu çok beğendim,başka araçlara takılan bir şey varmı bilmiyorum yarın bir iki yeri arayıp soracağım ama sanmıyorum sizin kullandığınız set en iyisi gibi fiyat olarak aslında yüksek 590 usd size maliyeti,,peki bana maliyeti ne olacak tam belli değil,yinede benim çok hoşuma gitti, ben hoşuma gitti diye araç sıfır ken ısıtmalı deri döşeme bile yaptırdım belki net karar verdiğinde siz korelı firmaya sorma şansınız olabılmı? Talısman için üretilen malzeme Megane 4 için uyumlu parçalar ıcerıyormu ? Yada ona uygun gonderırlermı ?