Renault Sport Vites Topuzu ( 32 HR 034 )

Abi çok iyi durmuş be :)

Hayırlı olsun güle güle kullan Tayfun , bende merakla az daha uzak ve yandan resmini bekliyorum :)

Arkadaşlar Olumlu Yorumlariniz İçin Hepinize Tesekkürler , Şimdi Geldim Dükkana Gece Çekip Poz Poz Her Kareden Paylaşimini Sağlarim Sizlerle.. :eyv

Şimdi bilmediğimden soruyorum meganeların vitesleri mandallı mı? Bu sport topuzlardan bizim arabalarada olur mu?

Benimkisi Madalsiz KArdeşim , Serkan da Mandallilar İçin Haziri var Benim İçin Özel Bir Çalişma Yapti Sağolsun Bir Aparat Yardiim İle Orijinal Gibi Oldu .. :eyv

Bunlarda Değişik Açilar , Gözünü Sevim Profesyonel Makinenin :eyv :eyv

eoV1no.webp

emonry.webp

xAzpEX.webp

eyqXPa.webp

Çok iyi olmuş Tayfun güle güle kullan

Çok iyi olmuş Tayfun güle güle kullan

Serkanım tek sıkıntı vıtez topuzu cok sogukkkk vıtes degıstırmeye elın varmıyor vallah , ısıtmalı yapsaydın ya sunu hehe hehe hehe

Serkanım tek sıkıntı vıtez topuzu cok sogukkkk vıtes degıstırmeye elın varmıyor vallah , ısıtmalı yapsaydın ya sunu hehe hehe hehe
evde anneye veya evlıysen yengeye diktir hemen yünden biseyler :D
ama yazında sıcak olcak onada bı care bulmalısın :D dandik topuzdan kurtuldun ya gerisini boşver :D

Çok güzel olmuş ellerinize sağlık:eyv

10 numara 5 yıldız yaa süper olmuş :) çok beğendim abi yaa :) bu arada ne kadara mal oldu abi bizde bilsek hani ??? kazasız belasız iyi sürüşler abi ;)

10 numara 5 yıldız yaa süper olmuş :) çok beğendim abi yaa :) bu arada ne kadara mal oldu abi bizde bilsek hani ??? kazasız belasız iyi sürüşler abi ;)

Tesekkürler Kardeşim, Konu Hakkinda Cliocup72 Nickli Serkan Kardeşimle İletişime Gecersen Sana Yardimci Olucaktir :eyv :eyv

Geri