Sağol Tayfunum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi güle güle kullan çok güzel olmuş..
Abi seninkide hayırlı olsun. Aracını bi türlü canlı göremedik..
arkadaşlar merhaba ;
s- dizayndan ses çikmayinca ebaydan serkan kardeşimin sipariş verdiği aksesuarlarim bugün sabah ptt kargo ile geldi... Gercekten beklediğimden daha güzel oldular .. Kesinlikle tavsiye ederim...
Bu arada gecen hafta içi antalyada mesut kardeşimin yardimi ile taktirdiğim double teybimide sizlerle paylaşmak istedim.. 1 haftalik izlenimim kullanişi kolay her türlü özelliğin oldugu bir teyp modeli gercekten begendim...bu arada hazir double teyp taktirmişken araçimin orjinal on mid takimlarindan birinin patlak olmasi sebebiyle mid takiminida yeniledim ses mükemmel kalitede artti..
- ugur abim içinde sipariş ettiğimiz torpido üstü aksesuari hemen kargoladim
saygilar...
Çok emek var araçda her ince parça ayrinti ayri bir hava katmis. o jbl kususundakiler hoparlör mu ?
kardeş ben bu direksiyondaki renault sport yazili aparati neredn bulabilirim ücreti nedir çok süper bi görünüm kazanmiş kardeşim maşaallaahh..
kaedeş aracina bayiliyorum maşallahi var yanlizca dreksiyondaki renault sport aparatimi 150 lira?tesekkürler çok sağolun , evet ön middle takimlarimi yeniledimde onun kutusu..
merhaba ;
150 175 tl gibi bir fiyati vardi... Cliocup72 nickli kardeşime mesaj atarsan o toplu olark getirticekti..
Tesekkürler çok Sağolun , Evet Ön Middle Takimlarimi Yeniledimde Onun Kutusu..