Renault sport vites topuzu ve ön lip montajı yapıldı

İyi günlerde kullanmanız dileğiyle :eyv

​Her ikiside süper olmuş güle güle kullanın.:eyv

Güzel olmuş elinize sağlık :eyv

Yapılan tüm yorumlar için teşekkür ediyorum.umuyorum clio 4 araçlar için daha güzel aksesuarlar çıkar ve bizlerde uygularız:)

Yapılan tüm yorumlar için teşekkür ediyorum.umuyorum clio 4 araçlar için daha güzel aksesuarlar çıkar ve bizlerde uygularız:)
Özelden msj atmıştım ama görmediniz sanırım

kusura bakmayın yeni gördüm mesajınızı özelden msj attım iyi akşamlar..

Daha önce forumdan serkan arkadaşımızdan almış olduğum ayak dayama vesilesiyle telefonda bir tanışıklığımız olmuştu.Bu kez renault sport vites topuzu için aradığımda çok ilgili davrandı ve İstanbula davet etti,bu davet üzerine Sakaryadan İstanbula gittim.Montaja başlamadan önce oturup sohbet ettik,yine forumdan olan arkadaşımız Murat Boz geldi,onunda güleryüzlü ve ilgili tavırlarıyla karşılaştım.İlk kez görüşmemize rağmen sıcak bir ortam hakimdi.Bukadar ilgili davrandıklarından dolayı sonsuz teşekkür ederim.Bu arada daha öncesinde serkanın temin ettiği ön lipi murat boz arkadaşımız monte etti,bu işlemi yaparken aracı life kaldırmadan işlemi gerçekleştirdi.Tüm işlemler bittikten sonra aracı yıkadık hatta bide yıkama bezi hediye ettiler:)mutlu bir biçimde İstanbuldan ayrıldım.

öncelikle kenar bölümlerin tırnaklarından çıkartıldı.
KqpJOW.webp

w1BGzj.webp

vites topuzu iç tarafa çevrilip lastikli olan bölüme gelindi.

KdD7Qp.webp

ince bir demir yardımıyla lastiği bulunduğu yerden çıkardık.

KdDOq7.webp

vites topuzuna hiçbir zarar vermeden çıkarıldı.

wvVjEp.webp

bir aparat koyuldu ve yanlarından sıkıldı.

KqpG83.webp

ve mutlu son:)yapılan bu işlem 2 dakika bile sürmedi.serkan arkadaşımıza teşekkür ederim.içime sinen bir çalışma oldu.

e7d6AW.webp

lip montajı sonrası:)

wLNbbo.webp

xYpgaA.webp
Sakaryalı mısınız? Sakarya'da Clio 4 çok yoktur ya, hele lip'li Clio hiç yoktur, karşılaşamadık demek ki hiç. :D Bu arada lipi nereden temin ettiniz?

Bu lip ve vites topuzundan bende isterim , nereden temin ettiğinizi paylaşırmısınız ?

Geri