Renault R19 Europa 06 HA 4299 Sis Farlarımızı Aldık. (VALEO Marka)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan o6mkno6
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tamponcu sis farını kestiğinde önden içeriye soktuğun zaman tamponda tırnakları oluyomuş tırnaklara oturuyomuş bizimkine baktı bunda tırnak yok dedi buraya parça alıştırılıp yapılacak dedi.Tampon inmesi lazım dedi 1 günlük işi var dedi biraz kafamı karştırdı.

Bizimkisini 2 saatte bittirdiler

Eyv. abi sağolasın bide montajını yapsakdık :)
O hertürlü hallolur kardeşim Allah'ın izniyle.:eyv

Hayırlı olsun, yapılır inşallah.

başkent oto sanayide bi tamponcu vardı orda yaptırmıştım ben tamponu.fakat hiç bir tamponcu tamponu sökmeye yanaşmıyor hepsi kaportacı söksün ben yaparım diyor.30 lira kaportacıya verdim sök tak işi için 40 lirada tamponcu aldı montajına.benim tampondada tırnaklar yoktu plastik kaynakla sis farının ölçülerinde yuva yaptı sislere.alıştırma dediği olay o işte.sisler benim depo markaydı sanırım 60 lira falan vermiştim.toplamda 120 yada 130 lira gibi bir rakama bitmişti hepsi

Abi bende tam bilmediğim için sorduğumuz kişiler farklı farklı fikirlerini söylediği için kafamı karıştırdılar.

Bizimkisini 2 saatte bittirdiler

Kardeşim arabanın önden sis farı takılmış resmi varsa konun altında koyarmısın bişeyi merak ettimde. ?

valeoda çerçeve çıkıyor yazılmış .sitede daha önce

ALLAH'ın izniyle bugün babam montajını yapmış sadece elektrik işi kaldı p.ertesi'de elektrik tesisatı çektikten sonra VALOE'nun tadını çıkarıcam.Ne parça alıştırmaya gerek kaldı nede tamponun inmesini gerek kaldı çok basit işlem yapmış babam. :) @TyepR9

Geri