Renault R19 Europa 06 HA 4299 Sis Farlarımızı Aldık. (VALEO Marka)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan o6mkno6
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

o6mkno6

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
031020121716.jpg

031020121714.jpg

031020121713.jpg

031020121712.jpg

031020121711.jpg

031020121710.jpg

ALLAH'ın İzniyle Boş Kaldığım Zaman Montajınıda Yaptırıcam.reno

Hayırlı olsun, benim valeo'ların arkaları beyaz renkliydi.Fiyat yazarsan üyelerde bilgilenmiş olur :)

Hayırlı olsun, benim valeo'ların arkaları beyaz renkliydi.Fiyat yazarsan üyelerde bilgilenmiş olur :)

Teşekkürler kardeşim.Sis farların komplesini 125 TL aldım,montajı hakkında bilgi verirmisin kafamı karştırdı tamponcu.

Hayırlı olsun

Teşekkürler kardeşim.Sis farların komplesini 125 TL aldım,montajı hakkında bilgi verirmisin kafamı karştırdı tamponcu.
Valla bende nasıl takıldı bilmiyorum (bi kere başında duramadım bi keresinde de kaza yaptığı için araç servisteydi işlemler bitince çağırıldım) Tamponcu ne dedi ve kutudan tampona oturtmak için çerçeve çıkmadı mı?

Valla bende nasıl takıldı bilmiyorum (bi kere başında duramadım bi keresinde de kaza yaptığı için araç servisteydi işlemler bitince çağırıldım) Tamponcu ne dedi ve kutudan tampona oturtmak için çerçeve çıkmadı mı?

Tamponcu sis farını kestiğinde önden içeriye soktuğun zaman tamponda tırnakları oluyomuş tırnaklara oturuyomuş bizimkine baktı bunda tırnak yok dedi buraya parça alıştırılıp yapılacak dedi.Tampon inmesi lazım dedi 1 günlük işi var dedi biraz kafamı karştırdı.

Benim çerçeveler vardı tamponu kesip çerçeveleri tampona vidalamışlar, sis farıda çerçeveye oturuyodu

Benim çerçeveler vardı tamponu kesip çerçeveleri tampona vidalamışlar, sis farıda çerçeveye oturuyodu

Siteye koyduğum şeyler çıktı kutunun içinden sadece tesisatının resimini koymadım,araştırdım depoda ve valeoda o çerçeve yok ama ayfarda var,kaç tane ajandayıcıya baktıysam yoktu,çerçeveli valoe sisi farı kardeşim.

O zaman tamponcu custom bişeyler yapıcak başka çare yok :)

Geri