Renault Clio4 Evrakta Sahtecilik yapıp ayıplı araç sattılar

merhabalar...firma ile şöyle anlaştık,ÜCRETSİZ olarak üzerinde mevcut bulunan aynı lastik takımı ve periodik bakım yapıldı.baktığınızda toplamda 2300 TL civarında bişeye denk geliyo ama 4 yaşında olduğu için trigiyer kayışı ve aksesuar seti bakımını üstlenmedi =) 668 tl ye onların servisinde yaptırdım..jestleri aslına baktığınızda güzel gibi gözüküyor ama sonuç olarak araca kazandırdığı bir değer söz konusu değil..buruk bi teşekkür edesim bile gelmedi açıkcası...

merhabalar...firma ile şöyle anlaştık,ÜCRETSİZ olarak üzerinde mevcut bulunan aynı lastik takımı ve periodik bakım yapıldı.baktığınızda toplamda 2300 TL civarında bişeye denk geliyo ama 4 yaşında olduğu için trigiyer kayışı ve aksesuar seti bakımını üstlenmedi =) 668 tl ye onların servisinde yaptırdım..jestleri aslına baktığınızda güzel gibi gözüküyor ama sonuç olarak araca kazandırdığı bir değer söz konusu değil..buruk bi teşekkür edesim bile gelmedi açıkcası...

Triger seti ve aksesuar seti %20 indirimle mi 668 TL ye yaptılar. Bide aslında bu kadar büyük bir olaya böylesi kolay anlaşmasanız daha iyiydi

Hala ibranameyi paylaşmadınız yalnız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yanlış anlamayın ama hem hediye ile işi kapatıyorlar diye küplere bindim işin peşini bırakmayacağım dediniz hemen ardından 4 lastik ve bir bakıma işi halletiniz
nasıl oluyor bu durum ? sonrada firmalara kızıyorsunuz firmalar işi biliyorlar. Bir şeyi yapıyorsanız tam yapın yoksa hiç yapmayın!.

bence de kolay vazgeçmişsiniz . sonuçta işin içinde sahte evrak var . açıktan kandırmışlar sizi. ben olsam triger setini de hediye etseler kabul etmezdim. hediyeleri değer kaybını bile karşılamaz.

Bu tür durumlarda yasal süreci takip edip firmayı kendi haline bırakmak en iyisidir aslinda. Ama siz daha fazla uğraşmak istememişsiniz sanırım, oysa ki uğraşacağım zamanın bol dediğinizde ne kadar umutlanmıştık sağlam bir ceza alırlar diye. Neyse gönlünüz rahatsa sıkıntı yok ama aynı şeyi yapmaya devam etmelerinden korkuyoruz açıkçası. Geçmiş olsun.

SM-A810F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Servisler işini bilir.Sorunu giderince ballandıra ballandıra anlatırlar şöyle yaptık böyle yaptık uğraştık diye yapamadılar mı ''bunlar böyle hocam hepsinde var aynı sıkıntı''.Alttan girip üstten çıkıp kanına girmişler arkadaşın.

İşin peşini bırakma sebebim sürecin uzun olacağındı,en az 2-3 sene sürecekti ve kaput kaportası boyalı olduğundan sadece bunun zararı karşılanacaktı.bayii ne ceza alır onu tam bilemeyiz ama benim kazancım aldığım indirimin iadesi ve kaporta nekadar zarar ettirdiyse onun bedelini alıcaktım.evet yaptıkları jest inanılmaz yada tatmin edici değil ama zaten bunu renault mais bayi yi arayıp yaptırdı..evrakı soruyosunuz ama telefondan yükleme yapamıyorum nedense :/ sıradan bi ibraname işte..bu arada aracı satarken ibranameyi gösterir,kazasız olduğunu ispatlarım,lastikler ve bakım bama kâr olarak kalır.aracı satma durumu olsa süreç devam ederkende satışı zor olucaktı,o yüzden böyle bir karar aldım ve kafam rahat ama siz herzaman sıfır araç alırken boya kalınlığına dikkat edin..Gizli ayıplı mal satışı çok oluyo lütfen dikkat edin

Geri