Renault Clio4 Evrakta Sahtecilik yapıp ayıplı araç sattılar

Bugün yine aradılar ama konuyu konuşurken çağrı merkezinden ki arkadaşın mesaisi bittiği için çağrıyı sonlandırması gerekti :) sonuçta oda bir çalışan saygım sonsuz ama hep tuhaf şeyler benim başıma geldiği için şaşırmadım:) yarın arıyacağını söyledi,gelişme oldukça yazıcam.iyi akşamlar ...

Takip ediyoruz. Allah kolaylık versin hocam.

Buyuk saskinlikla okudum takipteyim

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bende çok şaşırdım ve takipteyim bu işlerin tam yasal dayanağını yapmadıkları için çığırından çıktı artık.

Telefondan yollamam mümkün değil sanırım..safariden olmuyo :/ bayi iletişime geçti yeniden,lastikleri değiştirmek ve bakımı üstlenmek istedi ama trigiyer kayışı ve setini değiştirmek istemedi :)

Telefondan yollamam mümkün değil sanırım..safariden olmuyo :/ bayi iletişime geçti yeniden,lastikleri değiştirmek ve bakımı üstlenmek istedi ama trigiyer kayışı ve setini değiştirmek istemedi :)

Bu ne pişkinlik arkadaş hala pazarlık yapıyolar hadi yapiyosun şu söyledikleri seyler komedi yok lastik değişimi yok bakim adamlar gel bize istediğin davayı aç diyolar resmen.Yemişler bi halt hala ufak ufak nabız yokluyolar.Geçmiş olsun umarım çabuk sonuç alırsınız hukuki olarak gerçekten şu durumu yaşamak ayrı sinir bozucu bide şu muamele ayrı sinir bozucu olaylar hepsi.

Evrakın Ekran görüntüsünü alıp paylaşabilirsiniz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

imagepng

Geri