Renault Clio 4 Güncel Fiyat Listesi

Bu gün Yeni Chevrolet Aveo hb baktım 29.800 Tl olarak baz donanıma fiyat verdiler aracın donanımları çok güzel clio 4 ile bu araç arasında kaldım birde bizimki bayilere gelsin bakalım :)

Ama Yeni Chevrolet Aveo hb için standart donanım çok etkileyici

• 8 hava yastığı (sürücü, yolcu, yan ve perde hava yastıkları)
  • Elektronik Stabilite Kontrol Programı (ESC)
  • Yokuşta Kalkış Desteği
  • ABS+EBD Destekli Fren Sistemi
  • Elektronik Çekiş Kontrolü (TC)
  • Hız Sabitleme Özelliği (Cruise Control)
  • ISOFIX çocuk koltuğu bağlantı sistemleri standart sunulmaktadır.

Aveo yu almak problem degil zaten satacagınız zaman satmak problem :) Sizinle yaşlanır artık.. Renonun en boş aracını alın satmaya pazara götürün bakın neler oluyor.. Chevroletin en dolu modelini alın götürün neler oluyor aradaki farkı görebilirsiniz.Tecrube ile sabittir. Bu bile Reno almama yeter benim için.

Clio 4 modeli 3 donanım ve değişik alternatiflerle piyasaya Ekim Ayında çıkıyor arkadaşlar,ÖTV zammından sonra değişen kesin fiyat listesi çok yakında www.renault.com.tr adresinde yayınlanacak.
Clio 4 almaya gerçekten niyeti olanlar,beğendikleri model ve donanım seviyesini belirtirlerse MAİS'e bir liste hazırlayıp vereceğiz ve onlarda yapabileceklerinin en iyisini yapıp indirim sağlamaya çalışacaklar...:eyv

mustafa bey nereye belirtelim?

Clio4 için showroom un ortasına 5 metreye 5 metre bi a*** ayırmışlar, çizgilerle belirginleştirmişler ortasına da kocaman 'HEYECAN' yazmışlar :D insan ister istemez beklenti içine giriyor. Bir kaç çalışan test sürüşü yapmışda. 0,9 luk motorun tek kötü yanı vites aralıklarının çok kısa oluşu diyordu. Bunun dışında ses sisteminin yetersiz olduğunu söylüyolardı..

Büyük gün yaklaştıkça heyecan artıyor :)

giriş modelinde ekran yok arkadaşlar onun yerine basit bir teyp var. Fransiz sitesinden bakabilirsiniz

Ben gezdiğim bütün bayilerde vergi avantajı nedeniyle 1.2 motorlara baktım i20, fiesta(1.25), aveo(1.2-1.4), punto(1.4), corsa(1.4), polo(1.2-1.4), yeni 208...
Gelen ÖTV zammının ilk etapta araçlara yansımayacağını düşünüyorum.
Clio 4 0,90 lık motoru ilginç geldi bana ama start&stop sıkışık trafikte keyif vermiyor hatta sıkıntı basıyor.
Arka cam manuel olayı hemen hemen bütün firmalarda aynı istisnalar dışında. Arka lastiklerde kampana olayı da o şekilde. Dokunmatik ekran 208 deki gibi çıkıntı değil ayrıca
Benim polo satılsın MAİS listesine beni de yazın (ya da siz peşin peşin yazın olmadı takasa gireriz) :). Bir de Renault'dan emekli aile diye not düşerseniz fazladan indirim de alırız belki :)
Hele bi donanım konfigratörü yayımlansın sitede. Hergün 3-4 sefer açıyorum. Yani benim için 1.2 ya da 0.90 olabilir. Touch ya da ICON olmalı bütçeme göre.

Geri