Renault Clio 4 Güncel Fiyat Listesi

teşekkürler furkan sanırım 17 jant için fazladan rahat 4bin vericez xenonda yok sanırım dimi?

jantların tanesi en düşük 500 tl olsa 2000tl bunun lastiğide var lastiğin tanesi 350 olsa 1,400 toplam 3,400 yapar biliyosunuzdur bayiler opsiyonlarına fazla para istiyolar :) ama inş sizin dediniz gibi olur

Güncel itelemeden sonra 700 tl koyun 30.000 tl altı araçların üzerine :)

fabrikayı gezen arkadaslara bu sorum? fabrikada icon modelini gördünüzmü? veya icon modeller 2013 de cıkacak diye bir söylenti var doğru mu?

Fabrika içinde ve park yerlerinde Icon modeli vardı,ülkemizde ne zaman satılır bilinmez...

arkadaşlar icon modelini ben arabanın bayiye geldiği gün almayı düşünüyodum 2013ü bekleyemiycem daha resmini gördüğüm anda arabaya vuruldum :) umarım 10 ekimde satışa sunulur

arkadaslar merhaba ben de aranıza yeni katıldım. yaklasık 5 yıldır symbol kullanıcısıyım ve clio4 1.5 dci icon almayı dusunuyorum nasipse eger. bahsettiginiz filo indirimi icin adımı nereye yazdırmam gerekiyor acaba? ayrıca icon donanımlar 10 ekimde gelmeyecek mi? bi bilginiz var mı kesin olarak?

arkadaslar merhaba ben de aranıza yeni katıldım. yaklasık 5 yıldır symbol kullanıcısıyım ve clio4 1.5 dci icon almayı dusunuyorum nasipse eger. bahsettiginiz filo indirimi icin adımı nereye yazdırmam gerekiyor acaba? ayrıca icon donanımlar 10 ekimde gelmeyecek mi? bi bilginiz var mı kesin olarak?

Merhaba.
Bahsettiginiz Filo indirimi degil Renault Fan Club kullanıcılarına saglanacak özel bir indirim.Bunun için ilerleyen zamanalrda forumda konu acılacaktır.Takip etmeniz yeterli olacaktır.Ayrıca sizi ÜYE TANITIMLARI bölümünden daha detaylı tanımak isteriz Evren bey. Aramıza ailemize hoşgeldiniz.

Merhaba.
Bahsettiginiz Filo indirimi degil Renault Fan Club kullanıcılarına saglanacak özel bir indirim.Bunun için ilerleyen zamanalrda forumda konu acılacaktır.Takip etmeniz yeterli olacaktır.Ayrıca sizi ÜYE TANITIMLARI bölümünden daha detaylı tanımak isteriz Evren bey. Aramıza ailemize hoşgeldiniz.
teskkur ederim Evren bey. hemen tanııtıyorum kendimi.

Geri