Renault Clio 1.2 75 bg İcon hk.

taner1990

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar,

Forumun yeni üyelerindenim ve 2012 Clio 1.2 İcon 75 bg araç aldım 66.000 km ancak kafamı kurcalayan bir kaç konu var yardımcı olursanız çok sevinirim.

1 ) Start - Stop arızalarının çok olduğunu gördüm başka sayfa ve sitelerde bu sorun yaratırmı ve start stop arızasına ek olarak yokuş kalkış desteği arızlarıda sıkıntı olmamasına rağmen ekran uyarısı verdiğini vs.

2 ) Ayrıca araçta direksiyonun solunda start stop u devreye alma ve çıkarma düğmesinin olduğu yazıyor ancak benim aracımda böyle bir düğme yok

3 ) Genel anlamda araçta olabilecek veya sonradan ortaya çıkabilecek sıkıntılar var mıdır ?

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

Merhabalar,

Forumun yeni üyelerindenim ve 2012 Clio 1.2 İcon 75 bg araç aldım 66.000 km ancak kafamı kurcalayan bir kaç konu var yardımcı olursanız çok sevinirim.

1 ) Start - Stop arızalarının çok olduğunu gördüm başka sayfa ve sitelerde bu sorun yaratırmı ve start stop arızasına ek olarak yokuş kalkış desteği arızlarıda sıkıntı olmamasına rağmen ekran uyarısı verdiğini vs.

2 ) Ayrıca araçta direksiyonun solunda start stop u devreye alma ve çıkarma düğmesinin olduğu yazıyor ancak benim aracımda böyle bir düğme yok

3 ) Genel anlamda araçta olabilecek veya sonradan ortaya çıkabilecek sıkıntılar var mıdır ?

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

1- aracınızda start stop yok.1.2 turbosuz 75 bg araçlarda 2016 öncesi start stop bulunmuyor. aracın aküsü zayıfladığı zaman ekranda yokuş kalkış uyarısı veriyor.
2-aracınızda start-stop özelliği bulunmadığı için direksiyonun solunda tuşuda yok.
3-çıkacabilecek kronik sıkıntılar 2012 ve 2013 lerde kronik direksiyon kutusu sıkıntısı vardı.trim sesleri var.kışın soğuk havada tümseklerden geçerken gıcırtı yapabilir.klima bazen yolda giderken bi soğuk bi ılık üflüyebilir

Geri