10 yillik motorcum var benim. Aynı zamanda komşum da. Ben ona gosteriyorum. Yag mag herseyine bakıyor. Su ana kadar hicbir aracimda sorun yaşamadım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ankara içinde özel servis bakınıyorum. Kaliteli, yaptığı işin arkasında duracak bir yer olsun önceliğim.
Başima kötü işler geldi iş bilmez, arkasında durmazlar yüzünden. Ama yetkili servise gidip de deli para bayılmak da cidden şu zamanda çok zor.
Ankara da var mı böyle bir yer?
Teşekkürler.
120000 bakımına soktum özel bir servise aile tanıdığı diye..Aracım v kayışı yedi ve manifort sensörü kırıldı yolda kaldım....Bidahaki bakımı kendim yapacam o kadar nefret içerisindeyim adanadakilerden..
Ankarada en iyi servislerden biri benim gittiğim Altay Renault Yetkili servis ostimde Istanbul'da Inanlar Renault kesinlikle tavsiyeoyle bısey varsa bızde gerı gerı gıdelımm..
Ankarada en iyi servislerden biri benim gittiğim Altay Renault Yetkili servis ostimde Istanbul'da Inanlar Renault kesinlikle tavsiye
Aracınızı rahatça görebileceğiz yer var sanırım daha önce bakim yaptıran arkadaşların resimlerinden yola çıkarak söylüyorumİnanlar bakım esnasında isteyenlerin aracının başında durmasına izin veriyor mu?