Renault Araçlarınızı nerede bakım yaptırıyorsunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Renault Araçlarınızı nerede bakım yaptırıyorsunuz

• Kullanılan toplam oy
    288
10 yillik motorcum var benim. Aynı zamanda komşum da. Ben ona gosteriyorum. Yag mag herseyine bakıyor. Su ana kadar hicbir aracimda sorun yaşamadım

Ankara içinde özel servis bakınıyorum. Kaliteli, yaptığı işin arkasında duracak bir yer olsun önceliğim.
Başima kötü işler geldi iş bilmez, arkasında durmazlar yüzünden. Ama yetkili servise gidip de deli para bayılmak da cidden şu zamanda çok zor.

Ankara da var mı böyle bir yer?

Teşekkürler.

Hocam şaşmazdı cerrehoğlu var isterseniz adresini atarım.

Sent from my iPad using Tapatalk

Valla süper olur. Bu gün içinde gideceğim.
Ben gitmeden önce yazabilirseniz oraya giderim.
Yok yetişmezse rastgele dolaşacağım bakalım...
Teşekkürler.

120000 bakımına soktum özel bir servise aile tanıdığı diye..Aracım v kayışı yedi ve manifort sensörü kırıldı yolda kaldım....Bidahaki bakımı kendim yapacam o kadar nefret içerisindeyim adanadakilerden..

aynı sıkıntıdan ben de muzdaribim. arkadaş dedik 3bin tlye mal oldu. aracımı daha yeni toparladım

oyle bısey varsa bızde gerı gerı gıdelımm..:)

Ankarada en iyi servislerden biri benim gittiğim Altay Renault Yetkili servis ostimde Istanbul'da Inanlar Renault kesinlikle tavsiye

İnanlar bakım esnasında isteyenlerin aracının başında durmasına izin veriyor mu?

İnanlar bakım esnasında isteyenlerin aracının başında durmasına izin veriyor mu?
Aracınızı rahatça görebileceğiz yer var sanırım daha önce bakim yaptıran arkadaşların resimlerinden yola çıkarak söylüyorum

Selam İstanbul Maslak sanayide iyi bir ustam var fakat çok yoğun yeni bir usta arıyorum Maslak'ta tavsiyesi olan var mı?

clio 4 1.5 dci yedek parca ücretleri fiyat veren : Cihan Reno Konya Yolu Fen Lisesi Kavsağı

• 110265505R Karter Tapa Contası 3 Tl
  • 152089599R Yağ Filitresi 15,62 Tl
  • 165467674R Hava Filitresi 42,21 TL
  • 272770567R Polen Filitresi 65,82 TL
  • 4300200203 Motor Yağı 5W 30 RN 720 (1 litre 36 Tl) 180,54 TL Markası ElF
  • xxxxxxxxx Ön Fren Balatası cifti 110 TL

KDV dAHİL.
İŞÇİLİK 136 TL

İYİ Mİ, uygun mu FİYATLAR ?

Ankara'da forum uyelerine indirim yapan yetkili servis var mı ?

Geri