Renault Araçlarınızı nerede bakım yaptırıyorsunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Renault Araçlarınızı nerede bakım yaptırıyorsunuz

• Kullanılan toplam oy
    288
Ankara Ostim Altay Yetkili Renault Servisi

İstanbul Kayışdağı'nda Özel Servis Demirbağlar'a götürüyorum yaklaşık 2 yıldır tabii eş dostta hep beraber :)

Maltepe Güven Altan Renault Dacia yetkili servisinde yapılıyor işlemleri :)

sadece renault değil daha önceki araçlarımda da gittiğim servislerde fiyat konusunda hep tartışmışımdır.

aşırı derecede kazık fiyatlar veriyorlar,

geçen gün arabamı aldığımda servise gittim sırf gırgırına bana arka balataların bitmiş, debriyaj balatan bitmiş toplamda 2000-2500 tl masrafınız olur dediler, sonra sanayide ustama geldim ustam baktı abi bu araçların arka balataları kolay kolay bitmez, debriyaj balatasıda en az 20 bin götürür seni dedi, peki değiştirsek masrafımız ne olur dedim debiyaj balatası valeo marka 210-250 arası fiyatı var dedi 400 civarı çıkar toplamda işcilikle dedi düşünün servisin atacağı kazığı

bu bakımdan aracın lk yada ikinci bakımından sonra servislere uğramıyorum, adamlar 10-15 tl lik polen filitresine 57 tl dediler. 10-15 tl lik hava filitresine 45 tl dediler bu kadarda olmaz ki.

Aracımı ikinci el yeni aldım bakımı gelmiş,bu forumda ise neredeyse servise götürmeyin anlamı çıkıyor, buna Renault servisleri bunu kampanyalarla makul seviyelere çekmeli,herkesin BÜTÇE sıkıntısı var bu zamanda bence müşterini tutmalı.

babama götürüyorum ben sağolsun:D

2010 model Megane 3 1.5dci sport tourer aracım var 2 ay önce satın aldım. Aracım suan 82 bin km de ve son bakımı Alanya göçmentürk de geçen sene Şubat Ayında 70 bin km De yapılmış. Servis kaydının devam etmesini istiyorum ancak sadece yağ bakımı içinde 2 katı Ücret vermek istemiyorum. Bunun için sizin öneriniz ne olur?
İstanbul Anadolu veya Avrupa Yakasında sadece yağ bakımı için önerebileceğiniz servis var mıdır? Bu Araçların bakımı galiba 15 bin km veya yılda bir bu konuda yanılıyor muyum?

ayrıca aracımın deri vites topuzu ve direksiyonunda soyulmalar var, iyi niyet kapsamında sizce garantiden değiştirirler mi?

Ben özel servise götürüorum garantisi bittikten sonra.

Ankara içinde özel servis bakınıyorum. Kaliteli, yaptığı işin arkasında duracak bir yer olsun önceliğim.
Başima kötü işler geldi iş bilmez, arkasında durmazlar yüzünden. Ama yetkili servise gidip de deli para bayılmak da cidden şu zamanda çok zor.

Ankara da var mı böyle bir yer?

Teşekkürler.

Aslında niyetim yetkili servise götürmekti, hatta randevu bile almıştım. Ancak 2 nedenden ötürü iptal ettim ve özel servise götürdüm (Kartal Oto Sanayi Yazı Kardeşler). Birincisi yetkili servisler bakım esnasında aracımın yanında durmama izin vermediler. (Elbette kendilerince haklı nedenleri vardır ama ben özel kullanıcıyım ve titizim, aracım kiralama firması, şirket aracı vs. değil. Yani benim de kendime göre haklı nedenlerim var.) İkincisi elbette fiyat farkı. Aynı orijinal parçalarla yaptırdığım 40.000 bakım fiyatı tam 200 TL daha ucuza geldi. Elemanlar da Mais çıkışlıydı ve çok memnun kaldım.

Son düzenleme:
Geri