Renault Araçlarınızı nerede bakım yaptırıyorsunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Renault Araçlarınızı nerede bakım yaptırıyorsunuz

• Kullanılan toplam oy
    288
Şu ana kadar aracımı sponsorumuzda dahil 3 tane yetkili servise gösterdim, en iyi ilgi,alakayı ve fiyatları çizmeci renault yetkili servisinde gördüm..Ne yapılması gerekiyorsa onu yapıyorlar yada tavsiyede bulunuyorlar, klasik ne kurtarırsak kardır mantığı olmayan bir yetkili servis.. Herkese tavsiye ederim.

nail usta var orada babamın arkadaşı bir ara ona enjektör değiştirmiştik eski aracımınızın dışarıda kendisi de değiştiriyor çıkma parçaları uyguna :eyv

Sanayideki Usta.:)

Önce fiyat araştırması yapıyorum arada çok uçurum varsa parçaları kendim alıp sanayide tanıdık ustaya yaptırırım, arada bir fark yoksa yetkili servise yaptırırım..

Is yerimin tam karsisisi olduğu için Cizmeciler de başladık hala öyle de devam ediyor :)

sanayide ustam var o hallediyor.Servis uçuk fiyatlarla yaptığı için uzun bir süre gidilebilecek gibi görünmüyor.

Tüm bakımları Mais Ataşehir'de yaptırıyorum. İlgi alaka ve tanıdık olması nedeniyle tercih ediyorum.

Bizde inanlarla başladık bakalım..

Yakinligindan dolayi ya Kartal ASF ya da Kemal Tepretogullarina gidiyorum.. Bu cuma araba kartal asf de olacak..:)

abi sanayideki ustaya götürüyorum ama adam renault un Türkiye'deki ilk renault servisi imiş gayette memnunum yalan yok bütün parçaları orijinal kullanıyor

zeki ünaldı renault yetkili servisi Ankara

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri