Renault Araçlarınızı nerede bakım yaptırıyorsunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Renault Araçlarınızı nerede bakım yaptırıyorsunuz

• Kullanılan toplam oy
    296
Merhaba,

Dün aracımın 40000 bakımını, Maltepe Çalışır Renault servisinde yaptırdım. İlgi, alaka, hizmet son derece güzeldi. 40000 bakımda dizel araçların yakıt filtreleri de değiştiğinden ara bakımlara oranla daha tuzlu bir faturanız oluyor. Normal fiyatı 567 lira olan bakımı, çalıştığımız ren a car anlaşmasını kullanarak 485 liraya, 6 taksitle yaptırdım. Demirkollar, Elf, Tepretoğullarından sonra burası ilaç gibi geldi. Tavsiye ederim.:eyv

Benim Tercihim Herzaman YetkiLi Servis

Benim araç karadüzen olduğu için servise gitmiyorum,sanayide hallediyoruz,servise gitsem bile eminim adam beni ingiliz anahtarıyla kovalar hehe eski model araçlara bakım için fazla fiyat çekiyorlarmış gibi bir duyumda aldım...

Garanti bitene kadar MAİS'e gideriz heralde, sonrası da nasip olursa Dr. Renault :eyv

Mais :eyv

şu ana kadarki bütün bakımlar Bursa Maiste yapıldı bir kaç bakımda yetkili servis olan antilop otoda yapılmıştı 2000 model Clio II ve devamı olan 2006 Scenic II :eyv

Kesinlikle özel servis zaten garantisi bitmiş araç birde 4 farklı yerden çok iyi referans alarak gittim ve gerçekten sıkıntı şuana kadar çıkmadı ilgileri alakarıda tam Kadosan da Renault Statik tavsiye edilir :eyv

servis seçerken adını hiç duymadığınız servislere de şans verir misiniz? sonuçta olumsuz yorum da yok nette:D

Merhaba,

Dün aracımın 40000 bakımını, Maltepe Çalışır Renault servisinde yaptırdım. İlgi, alaka, hizmet son derece güzeldi. 40000 bakımda dizel araçların yakıt filtreleri de değiştiğinden ara bakımlara oranla daha tuzlu bir faturanız oluyor. Normal fiyatı 567 lira olan bakımı, çalıştığımız ren a car anlaşmasını kullanarak 485 liraya, 6 taksitle yaptırdım. Demirkollar, Elf, Tepretoğullarından sonra burası ilaç gibi geldi. Tavsiye ederim.:eyv

ben de bu cumartesi aynı servise götüreceğim bakıma, umarım ben de memnun kalırım.hımm

Şu ana kadar aracımı sponsorumuzda dahil 3 tane yetkili servise gösterdim, en iyi ilgi,alakayı ve fiyatları çizmeci renault yetkili servisinde gördüm..Ne yapılması gerekiyorsa onu yapıyorlar yada tavsiyede bulunuyorlar, klasik ne kurtarırsak kardır mantığı olmayan bir yetkili servis.. Herkese tavsiye ederim.

Geri