2 Eyl 2012 Konuyu Başlatan #21 *Renault9 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 22 Eki 2010 Mesajlar 8,212 Tepkime puanı 227 Puanları 63 Yaş 35 C.Kaan' Alıntı: Eline Sağlık Hacı Abi, AmaNe Yalan Söyleyim Renk Seçimi Yanlış Bence ıslık Genişletmek için tıkla ... Eyvallah kardeşim ama neden yanlış.
C.Kaan' Alıntı: Eline Sağlık Hacı Abi, AmaNe Yalan Söyleyim Renk Seçimi Yanlış Bence ıslık Genişletmek için tıkla ... Eyvallah kardeşim ama neden yanlış.
2 Eyl 2012 #22 ALoNso Ferzan AKIN, T.C. Vatandaşı, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 16 Ocak 2012 Mesajlar 1,085 Tepkime puanı 19 Puanları 0 Yaş 40 KangooZH' Alıntı: Bant ile verim alınacağını zannetmiyorum.Sonuçta yapışkanlı vede ışığı ne kadar keser orası belli değil.En güzeli ampülleri değiştirmek olmuş.Başarılı bir uygulama Genişletmek için tıkla ... Bant ile verim alınıyor. Fırsat olunca benim aracıma bakmanı öneririm!
KangooZH' Alıntı: Bant ile verim alınacağını zannetmiyorum.Sonuçta yapışkanlı vede ışığı ne kadar keser orası belli değil.En güzeli ampülleri değiştirmek olmuş.Başarılı bir uygulama Genişletmek için tıkla ... Bant ile verim alınıyor. Fırsat olunca benim aracıma bakmanı öneririm!
2 Eyl 2012 #23 ALoNso Ferzan AKIN, T.C. Vatandaşı, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 16 Ocak 2012 Mesajlar 1,085 Tepkime puanı 19 Puanları 0 Yaş 40 TypeR9' Alıntı: Teşekkürler kardeşim görevimiz. Ferzan abi buda hoş olmuş gerçekten güzel gözüküyor.Bant çekmek hiç aklıma gelmemişti. Genişletmek için tıkla ... Canlı canlı daha güzel gözüküyor kardeşim. Fotoğraftan birşey anlaşılmıyor!
TypeR9' Alıntı: Teşekkürler kardeşim görevimiz. Ferzan abi buda hoş olmuş gerçekten güzel gözüküyor.Bant çekmek hiç aklıma gelmemişti. Genişletmek için tıkla ... Canlı canlı daha güzel gözüküyor kardeşim. Fotoğraftan birşey anlaşılmıyor!
2 Eyl 2012 Konuyu Başlatan #24 *Renault9 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 22 Eki 2010 Mesajlar 8,212 Tepkime puanı 227 Puanları 63 Yaş 35 ALoNso' Alıntı: Canlı canlı daha güzel gözüküyor kardeşim. Fotoğraftan birşey anlaşılmıyor! Genişletmek için tıkla ... İnşallah görme şansımızda olur abi birgün.
ALoNso' Alıntı: Canlı canlı daha güzel gözüküyor kardeşim. Fotoğraftan birşey anlaşılmıyor! Genişletmek için tıkla ... İnşallah görme şansımızda olur abi birgün.
2 Eyl 2012 #25 C.Kaan Kaan ÖNTAN, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Kas 2011 Mesajlar 4,543 Tepkime puanı 123 Puanları 0 TypeR9' Alıntı: Eyvallah kardeşim ama neden yanlış. Genişletmek için tıkla ... Hacı Abi, Turuncu Olacak Onlar Turuncu hihi
TypeR9' Alıntı: Eyvallah kardeşim ama neden yanlış. Genişletmek için tıkla ... Hacı Abi, Turuncu Olacak Onlar Turuncu hihi
4 Eyl 2012 #26 Burak Aslan Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 12 Ara 2011 Mesajlar 290 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Bunu kesin uyguluyorum kesin ...
5 Eyl 2012 #27 hacun Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Ocak 2012 Mesajlar 14 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Renault 9 gösterge paneli renk deyisimi (kırmızı mavi led) bukadar güzelini gördünüzmü tamamen kendi imalatım Moderatör tarafında düzenlendi: 7 Eyl 2012
Renault 9 gösterge paneli renk deyisimi (kırmızı mavi led) bukadar güzelini gördünüzmü tamamen kendi imalatım
6 Eyl 2012 #28 ALoNso Ferzan AKIN, T.C. Vatandaşı, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 16 Ocak 2012 Mesajlar 1,085 Tepkime puanı 19 Puanları 0 Yaş 40 Ellerinize sağlık!
6 Eyl 2012 #29 C.Kaan Kaan ÖNTAN, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Kas 2011 Mesajlar 4,543 Tepkime puanı 123 Puanları 0 Elinize Sağlık Gayet Güzel Olmuş
7 Eyl 2012 Konuyu Başlatan #30 *Renault9 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 22 Eki 2010 Mesajlar 8,212 Tepkime puanı 227 Puanları 63 Yaş 35 C.Kaan' Alıntı: Hacı Abi, Turuncu Olacak Onlar Turuncu hihi Genişletmek için tıkla ... Böylesi daha hoş geldi ama onuda deneriz.
C.Kaan' Alıntı: Hacı Abi, Turuncu Olacak Onlar Turuncu hihi Genişletmek için tıkla ... Böylesi daha hoş geldi ama onuda deneriz.